Gündem

Savcı Kiraz’ın öldürülmesine tepki

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Barosu eski Başkanı ve Ak Parti Milletvekili aday adayı Ayhan Yılmaz, İstanbul Çağlayan Adliyesinde görevi başında iken menfur bir terör saldırısı sonucu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini kınadığını belirtti. Yılmaz, söz konusu eylemin milletin birliğini bozmaya yönelik olduğuna dikkat çekerek, ülkenin bu tür oyunlara gelmeyeceğini ifade etti.
 
TERÖR ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜLMEYECEK
Kırıkkale eski Baro Başkanı ve Ak Parti Milletvekili aday adayı Ayhan Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın İstanbul Çağlayan Adliyesinde görevi başında iken menfur bir terör saldırısı sonucu şehit edilmesini nefret ve lanetliyorum kınadığını belirtti. Yılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Milletimiz ve Devletimiz üzerinde süregelen hain oyunlarla, Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü ile birliğimizi ve esenliğimizi yok etmeyi amaçlayan terörist eylemleri ifa eden ve kurgulayan güçler ve Ülkemizdeki işbirlikçileri bilmelidir ki, Milletimiz asla bu oyunlara gelmeyecektir, asla terör önünde diz çökmeyecektir ve teröristler akıttıkları kanlarda ve gözyaşlarında boğulacaktır. Ayrılmaz bir bütün olan Milletimiz, daha da bir kenetlenmiş şekilde her zamankinden daha da kararlı olarak bu ve benzeri her türlü terörist eylemlere hak ettikleri karşılığı verecektir.”
 
BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM
“Hain terör saldırısının yalnızca Savcıya değil tüm yargı camiasına, hukuk sistemine, demokrasiye, bizatihi milletimize ve insanlığa karşı yapılmıştır.”  diyen Yılmaz, açıklamasına şöyle devam etti. “Yazılı ve görsel basında ve yine sosyal medya paylaşımlarında saldırıyı kullanarak kan üzerinden rant sağlamaya çabalayan, bu hain saldırıyı ifa edenleri terörist değil eylemci olarak pazarlayan, milli ve manevi her türlü değerimizin, Milletimizin birlik ve beraberliğinin, huzur ve refahının düşmanı olan, ahlak yoksunu, insan müsveddeleri, aşağılık işbirlikçileri, Devleti ve Milleti zayıflatamayacaklarını, birlik ve beraberliğimizi parçalayamayacaklarını bilmelidirler.  Olayı saatlerce kan dökülmeden önlemeye gayret eden Emniyet ve Adliye birimlerine, yine İstanbul Barosu ve Başkanına üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehit Savcımıza Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine, tüm Hakim, Savcı, Avukat yargı camiasına ve Milletimize başsağlığı diliyorum. “
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu