Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

'Saygısız' Saygılı engel olsa da bu yürüyüş yapılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde meydana gelen terör saldırıları ile birlikte gelen şehit haberleri üzerine tüm ülkede olduğu gibi Kırıkkale’de de yürüyüşler yapılıyor. Kırıkkale’de yapılan yürüyüşe katılımın az olması üzerine konuşma yapan Kırıkkale’nin tanınmış Simalarından Bahadır Eldemir, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yürüyüşün duyurulmasına engel olduğunu iddia ederek Belediye Başkanına “Saygısız Saygılı engel olsa da bu yürüyüş yapılacak” dedi.
 
BU YÜRÜYÜŞ YAPILACAK
Cumhuriyet Meydanında toplanan Vatandaşlar ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ ve ‘Şehidim Hakkını Helal Et Bize’ sloganları eşliğinde yürüyüş yaptı. Katılımın az olmasından yakınan vatandaşlar, Kırıkkalelilere tepki gösterirken en büyük tepkiyi yürüyüşün duyurulmasına engel olduğu gerekçesi ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya gösterdi. Toplanan vatandaşlar adına konuşma yapan Kırıkkale’nin tanınmış simalarından olan Bahadır Eldemir açıklama yaptı. Eldemir, “Her ne kadar Şehitlerimiz için yürüyüşümüze Kırıkkale Belediye Başkanı Saygısız Mehmet Saygılı duyurulmaması için engel olsa da bu yürüyüş yapılacak. Az ya da çok. Bizler burada vatan evlatlarımız için toplandık” dedi.
 
HAK ETTİKLERİ CEZAYI ALMALILAR
Eldemir konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Son on günde üç evladını Şehit veren Kırıkkale halkı olarak şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor terörü lanetliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemi yaşıyoruz. Bu sebeptendir ki halkımızı daha fazla germemek adına maalesef söylenmesi gereken çok şeyleri içimize atarak susuyor bu zor günleri atlatacağımıza olan inancımızın bilinmesini istiyoruz. Terörle mücadele de emniyet güçlerimize olan inancımız tamdır. Kahraman Türk askeri ve polisimizin her türlü zorluklara rağmen ülkemizi bölmeye çalışan eşkıyalarla, onların siyasi uzantıları ve işbirlikçileriyle sonuna kadar mücadele edeceklerini ve hakkettikleri cezayı vereceklerini biliyor kendilerine her zaman olduğu gibi güvenimiz inancımızın tam odluğunun bilinmesini istiyoruz” dedi. konuşmanın ardından toplanan grup Zafer Caddesinde sloganlar atarak yürüdüler.'Saygısız' Saygılı engel olsa da bu yürüyüş yapılacak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri 'Saygısız' Saygılı engel olsa da bu yürüyüş yapılacak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri 'Saygısız' Saygılı engel olsa da bu yürüyüş yapılacak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu