Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

Asker ve polislerimizin KEMİKLERİ SIZLIYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kıymetli arkadaşlar,Ülkemizin birlik ve beraberliğini yürekten destekleyen sorumluluk sahibi güzel insanlar,
Yalaka basın ve köşe yazarları iyice gemi azıya aldılar.
Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazısı yazan Sayın Özlem Albayrak,gazetenin 21 ağustos 2015 tarihli köşe yazısında………”Devlet,PKK ile olan tarihinde ilk kez HAKLI KONUMDA bulunuyor…………..” şeklinde yazarak,
Hain,bölücü terör örgütünün,eşkiyanın eylemlerini ve amacanı son iki yıla kadar haklı bulduğunu,yani mevhumu muhalifinden devletin son iki yıla kadar pkk ya karşı mücadesinde haksız olduğunu( ki AKP 13 yıldır iktidarda olduğunu bir an için unutuyor),dolayısıyla çözüm süreci başlangıcına kadar PKK eylemlerinde ve isteklerinde haklı olduğu anlamı çıkarmaktadır.
Köşe yazarının yaptığı alenen,en hafifinden “suçu ve suçluyu övme” suçunu teşkil etmektedir.
Yani bu yazara göre devletin,son iki yıla kadar pkk ya karşı yaptığı tüm hukuki ve meşru mücadeleler haksız ve hukuksuz.
Daha fazlasına dilim varmıyor zira bu ifadesinden şehit olan asker ve polislerimizin KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR.
Niye yazdım bunu;Bu köşe yazarı ve gazetenin genel yayın yönetmeni hakkında “suçu ve suçluyu övmek”ten dolayı suç duyurusunda bulundum.Manevi destekleriniz benim için çok önemli.
Saygılarımla

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu