Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Seçilmişler  Kırıkkale’nin derdini bilmiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sivil toplum örgütlerini ziyaret den Göçer, görüş ve önerilerini dile getirdi
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için kolları sıvayıp seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
 
KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIM
MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı seçim çalışmalarına başladı. Aday adayı Göçer seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’yi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rifat Öcal’ı ve Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu’yu ziyaret etti. 14 Mart’ta yapılacak olan aday adaylığı açıklamasına Başkanları davet eden aday adayı Göçer, birlik ve beraberlik mesajı vererek, vekil olması durumunda Kırıkkale için çalışacağını dile getirdi.
 
KIRIKKALE’NİN SORUNLARINI BİLEN BİRİSİYİM
İlk olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli’yi makamında ziyaret eden Göçer, Kırıkkale’de uzun zamandır MHP İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu söyleyerek, “Bu bir hizmet yarışıdır. Kırıkkale’nin sorununu esnaf arkadaşlarımızın sorununu bilen birisiyim. İlimiz gerekli ilgi ve alakayı göremedi. Gerek göç vermemiz, işsizliğin hat safhada olduğu bir yerde yaşıyoruz. Seçilmiş kişiler Kırıkkale ve Kırıkkalelilerin derdini bilmiyorlar”
 
MHP’NİN VARLIĞINI VE BİRLİĞİNİ GÖSTERECEĞİZ
MHP’nin varlığını ve birliğini Kırıkkale’de göstereceklerini dile getiren Göçer, “Vekil olmam durumunda hafta sonları 1 saat gelip insanların arasında gözüküp hizmet yapıyormuş gibi değil, Kırıkkale’nin adını en iyi şekilde duyuracağız. Ülkemizde hiç olmadık şeyler yaşanıyor. Kırıkkale’nin geneli Türk milliyetçisidir. Buradan vatan haini hiç çıkmamıştır. Bu yapılan pazarlıklar ve arsızlıklar hepimizin zoruna gidiyor. Vatana ihaneti tahammül edemiyoruz. Kırıkkale bunu iyi değerlendirir ve en az 2 milletvekilini TBMM’ne gönderirler”
 
HAYIRLI OLSUN
Aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Birlik Başkanı Köstekli ise; demokratik bir ülkede yaşadığımızı belirterek, “Kırıkkale için hizmetleriniz oldu. İçimizden yetişen birisi olarak adaylığınızı kutluyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Anadolu’nun insanı şükürcüdür. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rifat Öcal ve Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu aday adayı Göçer’e 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler için başarılar diledi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu