Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Kırıkkale’de staj yaptı, Muş’ta kaymakam vekili oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Muş’tan Milletvekilliğine Aday Adayı olması nedeniyle boşalan Kaymakamlık koltuğuna vekaleten Mübarek Ağitoğlu getirildi.
 
GÖREVE BAŞLADI
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Kaymakam Naif Yavuz’un 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde, doğup büyüdüğü kent Muş’tan Milletvekilliğine Aday Adayı olması nedeniyle boşalan Kaymakamlık koltuğuna vekaleten Mübarek Ağitoğlu getirildi. 29 yaşındaki genç Kaymakam Agitoğlu, Gömeç Kaymakamlığı görevine geçtiğimiz hafta başladı. Gömeç’te Kaymakam Naif Yavuz’un yerine vekaleten göreve getirilen Mübarek Ağitoğlu, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi AÖF Adalet Bölümünden de mezun olan Ağitoğlu, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansa devam etmektedir. 2 yıl İstanbul Teknik Üniversitesi BAP biriminde memur olarak ve 1 yıl da Antalya Defterdarlığı’nda Milli Emlak Denetmen Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2012 yılı Mayıs Ayında Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap Eden Mübarek Ağitoğlu, İl stajını Şırnak Valiliği’nde, Refakat Stajlarını Zonguldak Alaplı ve Antalya Kumluca’da, Teftiş Stajını ise Kırıkkale’nin Keskin ve Balışeyh ilçeleri ile İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamladı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu