Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Seçimden zaferle çıkacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy, sanayi esnafını ziyarette, “Seçimden zaferle çıkacağız” dedi.
İLGİDEN MEMNUN
AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy, yerel seçim çalışmaları kapsamında Keskin Sanayi esnafını ziyaret ederek esnafların taleplerini dinledi. Esnafların ilgisinden memnun olduğunu belirten Aksoy 30 Mart’tan sonrada çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Her zaman hizmet için hep birlikte fikir alışverişi yapacaklarını ifade eden Aksoy, “Keskin için elimizden geleni yapacağız” dedi.
‘HALKLA YÖNETECEĞİZ’
Sanayi esnafı ve Keskin esnaflarından büyük destek gören Aksoy gece gündüz çalıştıklarını ve Keskin için önemli projeleri olduğunu belirti. Aksoy, “Seçimlerin ardından Keskin halkı ile Keskin’i yöneteceğiz ve Keskin’e en güzel hizmetleri yapacağız. Keskin esnafı ve Keskinli vatandaşlarımız bize güveniyor.  Ürettiğimiz projeleri seçim sonunda bu projeleri uygulayacağız” şeklinde konuştu.
BAYANLARDAN YOĞUN DESTEK
Ev toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde büyük destek gördüğünü ifade eden Aksoy, “Ev ve esnaf toplantılarımız aralıksız devam ediyor. Her kesimden büyük destek görüyoruz. Özelikle bayanlar bize destek veriyor. Biz de onların desteği ile seçimden zaferle çıkacağız. İlçe yönetimi kadın ve gençlik kolları yönetimi ile istişareli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımız sonunda 30 Mart’ta seçimden zaferle çıkacağız” diye konuştu.
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu