Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Seçimler halk için yapılıyor’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, seçim çalışmalarında da, proje üretirken de ve yönetimde de her zaman halkla iç içe olacağını söyledi.

HALKA HİZMET YARIŞI

Yılmaz, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte cami çıkışı esnafları gezdi. Esnaflar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz, “Vatandaşların her zaman büyük desteğini gördüm. Allah onlardan razı olsun. Bizlerde nasip olursa bu ilginin karşılığı olarak gece gündüz hizmet edeceğiz” dedi. Yılmaz, “Zaten bu yarış halka hizmet yarışı değil mi? Halk için yapılmıyor mu seçimler? Bu düşünceyle seçildikten sonra da onlarla birlikte şehre hizmet etmek ana amaç olmalıdır” dedi.

‘HER ZAMAN HAZIRIZ’

Yılmaz şöyle devam etti; “Seçim çalışmalarında da, proje üretirken de ve yönetirkende her zaman halkla iç içe olacağız. Çünkü Kırıkkale halkı bu ilgiye, alakaya değer. Doğru olan da budur. İnşallah halkımıza ve Kırıkkale’ye layık bir seçim ve seçim sonrası yönetim gerçekleşir. Biz bunu gerçekleştirmek için her zaman hazır olduk” dedi.

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mahir
Mahir
23 Aralık 2013 22:23

Mahir Başkan, bu seçimde halk seninle

Başa dön tuşu