Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Yahşihan’ın büyüyüşü daha da hızlanacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yeniden göreve gelerek Yahşihan’ın büyüyüşünü daha da hızlandıracaklarını söyledi.

‘YAPTIKLARIMIZ ORTADA’

Sungur, bir yandan da seçim çalışmaları için çalışma planı oluşturduklarını dile getirerek, “Allah’ın izniyle seçimi rahat kazanırız. Hemşehrilerimiz kimin çalışıp, kimin çalışmadığını görüyor. İlçemizin önceki yıllardaki halini herkes biliyor. Görev sürecimizde yaptıklarımız ortada” dedi.  Ahmet Sungur siyasetin Kırıkkale’de nasıl Zafer caddesi ile Cumhuriyet caddesi ve çevresinde yoğunlaşıyorsa Yahşihan’da da sadece cami ve çevresinde yoğunlaştığını belirterek siyaseti burada sadece belli kişilerin konuştuğunu onlarında sayısının bir elin parmaklarının sayısı kadar olduğunu söyledi. Bunların içinden bazı kişilerin kendilerine karşı olduklarını belirten Sungur aslında bu kişilerin herkese karşı olduğunu söyledi. Bu tip insanların sayısının da ancak 15 olduğunu belirten Sungur “Bize 15 kişi karşı 16’ncı kişiyi bulamıyoruz” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Salih
Salih
23 Aralık 2013 22:44

Cami cemaatini saymazsak bu iş burada biter Başkanım, hayırlı olsun

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu