Genel

Şef Hüseyin Şipal Kocatepe Üniversitesinde

Anadolu'nun usta şeflerinden Hasan Hüseyin Şipal, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş yemeklerinin hafızalardan silinmemesi için şehir şehir geziyor. Şipal, en son olarak Bursa’da Enginar festivaline ardından 21 Mayıs salı günü Afyon Kocatepe Üniversitesinde yemek pişirecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu’nun usta şeflerinden Hasan Hüseyin Şipal, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş yemeklerinin hafızalardan silinmemesi için şehir şehir geziyor. Şipal, en son olarak Bursa’da Enginar festivaline ardından 21 Mayıs salı günü Afyon Kocatepe Üniversitesinde yemek pişirecek.
Anadolu Mutfağının usta şeflerinden Kırıkkaleli Hüseyin Şipal, eğitim ve festival etkinlerine ara vermeden devam ediyor. Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş yemeklerinin hatıralardan kazınmaması için gittiği yerde pişiren ve tattıran Şef Şipal, Anadolu Profesyonel Şefler birliğini temsilen Bursa Nilüfer’de Hasanağa enginar festivaline ardından 21 Mayıs Salı günü Afyonkarahisar’de Kocatepe Üniversitesi öğrencilerine eğitim vermek için katılalcak.Afyon Kocatepe Üniversitesinde şef adaylarına Anadolu mutfağından yemek pişirecek ve tattıracak olan Şef Şipal, Enginar festivalinde ise başyapıt yemeklerini ziyaretçilere ikram etti. Şipal, eğitimler ve festivaller ile Türkiye’nin her yerinde Anadolu Mutfağının başyapıt yemeklerini hafızalara işlemek istiyor.

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Enginar Festivali Fest ivali BELUFER fusiL' görseli olabilir

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x