Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Şef Hüseyin Şipal’e başarı ödülü

Türk Aşçı Haberlerinden Kırıkkale Şef Hüseyin Şipal'e başarı ödülü verildi. Şipal, kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Aşçı Haberlerinden Kırıkkale Şef Hüseyin Şipal’e başarı ödülü verildi. Şipal, kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür etti.

BAŞARILARIN TANINMASI NİTELİĞİNDE

İstanbul, Türkiye – Türk Aşçı Haberleri Yönetim Kurulu, ülkemizin zengin mutfak kültürünü yaşatma ve geliştirme konusundaki olağanüstü çabaları nedeniyle, Yönetim ve Danışma Kurulu geleneksel Türk mutfağının usta ismi Şef Hüseyin Şipal’e “Yılın En İyi Şefleri” ödülünü takdim ettiğini duyurdu. Bu ödül, Türk mutfak sanatına adanmış önemli çalışmaları ve yenilikçi projeleri ile tanınan Şipal’in, gastronomi alanında gösterdiği üstün başarıların tanınması niteliğinde.

ÖNEMLİ BİR KİLOMETRE TAŞI

Geleneksel Türk mutfağını ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak için yürütülen çalışmalarıyla bilinen Türk Aşçı Haberleri, Şipal’in bu alandaki katkılarını “değerli ve örnek alınası” olarak nitelendiriyor. 2018 yılından bu yana, toplamda 56’ncı belge olan bu ödül, Şipal’in kariyerindeki önemli bir kilometre taşı olarak kaydedildi.

GELECEKTE DE VAR OLACAK

Şef Hüseyin Şipal, Türk mutfağının uygulama ve yaşatılmasında yaptığı faydalı çalışmalarla tanınıyor. Yemeklerinde geleneksel tatları modern tekniklerle harmanlayarak, Türk mutfağının sadece geçmişte kalmadığını, aynı zamanda gelecekte de var olacağını gösteren çalışmalara imza atıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x