Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Şehidimiz Anısına Yemek Verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Oğuzlar Köyü yolunda Şehitlik mertebesine ulaşan Özel Harekât Polis Memuru Mustafa Nohut şehit oluşunun 1’nci yıl dönümünde anıldı.

ŞEHİDİMİZ ANISINA YEMEK VERİLDİ
Anma programı, Şehidimizin kederli ailesi tarafından Polisevinde Şehit Mustafa Nohut anısına verilen yemek ile başladı. Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Garnizon Komutanı Vekili Halis Uslu, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutan Vekili Ahmet Güneş, CHP İl Başkanı Av. Ahmet Önal ve Yönetimi, İl Müftüsü Bekir Gerek, Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Çulhaoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri, şehidimizin ailesi ve akrabaları katıldı.

DUALARLA ANILDI
Şehidimiz Mustafa Nohut hakkında Dernek Başkanı Rıfat Öcal bilgi verdi. İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dua sonrası şehidimizin ailesine sabır ve başsağlığı dilendi. Polisevindeki program Şehidimizin Kabrinin de bulunduğu Kırıkkale Şehitliği ziyareti ile devam etti. Şehitlik ziyaretinde Şehitlik Camii Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuran’ı Kerim okundu, dua edildi. Diğer Şehitlerimizin de kabirleri ziyaret edilerek bütün şehitlerimiz yâd edildi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x