Gündem

Şehit Ailelerinden Terör Saldırısına Kınama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, dün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist, bombalı eylem gerçekleştirmiş olduğunu hatırlatarak, hain saldırıyı kınadı.

HABER: YELİZ ERDEM

Torunlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Açılan ateş sırasında 2 Emniyet mensubumuz hafif biçimde yaralanmıştır. Kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği olarak her türlü terörün lanetliyoruz. Biz vatan için canımızı seve seve vermeye her zaman hazırız. Bu hainlere gereken ders verildi ve verilecektir.

Devletimiz olarak milletimiz olarak biz her zaman şehit vermeye de hazırız. Bu hainlerin bir an önce kökü kurutulsun. Biz gereken desteğe her zaman hazırız. Şehit aileleri olarak bizler her zaman devletimizin yanında olduk. Devletimiz de iç içe çalışıyoruz. Sayın valimiz göreve başladığından itibaren hep bizlere sahip çıktı.

Biz de devletimize sahip çıkıyoruz. Vatanımıza, milletimize hainlik yapan içte ve dışta kim varsa bilsinler ki Türk Milleti olarak biz gereken cevabı vermeye hazırız. O hainlerin kafasını kolunu kırmaya her zaman bu devletin gücü yeter. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz hainlere hiçbir zaman boyun eğemedik bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz. Sayın bakanımızın da dediği gibi, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu