Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Şehit Karagöz anıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit Erdal Karagöz şehit oluşunun 13. yıl dönümünde anma programı düzenlendi.

YEMEK VERİLDİ

Şehit Erdal Karagöz anısına düzenlenen program, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek binasında ailesi ve dernek tarafından organize edilen yemek  ikramı ile başladı. Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Dernek Başkanı Rıfat Öcal,  Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

2001’DE ŞEHİT OLMUŞTU

Diyarbakır İli Silvan İlçesi’nde görev yaparken 16.01.2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şahadet mertebesine ulaşan şehit Karagöz’ün evli ve bir çocuk babası olduğu bilgisini veren Dernek Şube Başkanı Rıfat Öcal,
“Şehidimizin bizlere emaneti olan kızı Fatma Nur Karagöz, Hacılar Kasabası İlköğretim Okulunda eğitim öğretimine 8. sınıf öğrencisi olarak devam ediyor” dedi.

KABRİNE ZİYARET

Dernek binasında düzenlenen yemek programından sonra Şehit Erdal Karagöz’ün Hacılar Kasabası mezarlığında bulunan kabri başında Şehitlik Camii Din Görevlisi Niyazi Gevrek tarafından Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edilerek rahmetle anıldı. Kabir ziyaretinde İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ‘ acılı aileyi yalnız bırakmadılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu