Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

AHİKA Nevşehir’de toplandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) aylık olağan yönetim kurulu toplantısı, AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak başkanlığında yapıldı.

VALİ KOLAT DA KATILDI

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Kırşehir Valisi Çakacak’ın yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AHİKA Genel Sekreteri  Mehmet Fatih Yıldız katıldı. Vali Çakacak, burada yaptığı konuşmada, bir önceki yönetim kurulu toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaları değerlendireceklerini söyledi. Ajansın danışma organı olan olağan kalkınma kurulu toplantısında başkanlık seçimi yaptıklarını, kurul başkanlığına ise Aksaray Girişimci İş kadınları Derneği Genel Başkanı Hatice Şahin getirildiğini belirten Vali Çakacak, başkan yardımcılığına ise Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ördü’nün seçildiğini bildirdi.

KIRIKKALE’YE UZMAN DESTEĞİ

Vali Çakacak, şunları söyledi: “Geçtiğimiz ayın önemli gündem maddelerinden biri olan, 2014 yılı sektörel rekabet edebilirlik mali destek programının teklif çağrısı 6 Ocak 2014 tarihin de ilan edilmiş olup, illerimizde tanıtım toplantıları gerçekleştirilmiştir” dedi. Bugün ki toplantı da ise 2014 yılı mali destek programının tanıtımı konusunda Kırıkkale ve Kırşehir illerinde teklif çağrısı döneminde görev yapmak üzere dışarıdan uzman desteği alınması konusunun görüşüleceğini değinen Vali Çakacak, AHİKA mevzuatı konusunda da yönetim kurulunun bilgilendirilmesi amacıyla bir sunum gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu