Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinManşet

Şehit Pilot Altunbaş İçin Mevlit Okutuldu

Van Hakkari görev uçuşunda bulunan keşif uçağının Van/Artos Dağına çarparak kırıma uğraması sonucu şehit olan Pilot Başkomiser Gökhun Mete Altunbaş için şehadetinin 7. Gününde mevlit okutuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GENİŞ KATILIM
Şehit Pilot Başkomiser Gökhun Mete Altunbaş’ın baba ocağı Keskin’de düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere; Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Bkm.Alb. Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Keskin Kaymakam Vekili Yunus Emre Şahin, İl Jandarma Komutanı J.Kd .Alb.Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar , sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.Konuklara Kırıkkale Belediyesi tarafından yemek ikramında da bulunulan Mevlid-i Şerif programında, tüm şehitlerimiz dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.Vali Yunus Sezer, Mevlid-i Şerif programının ardından şehidimizin babası Süleyman Altunbaş ve diğer aile fertlerine başsağlığı dileklerini iletti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x