Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

SEN NEYMİŞSİN BE AKBAŞ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Yardımcısı Osman Akbaş’a bir görev daha

Kırıkkale Valiliğinde İçişleri Bakanlığına bağlı birimlerden, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinden sorumlu Vali Yardımcısı olan Osman Akbaş’a 3 önemli görevden sonra bir görev daha verildi. Keskin Kaymakamı Muammer Köken’in Vali Yardımcılığına atanmasının ardından Kaymakamlık görevine Akbaş’ın vekaleten görevlendirildiği öğrenildi.

KÖKEN VALİ YARDIMCISI OLDU

Son zamanlarda çeşitli haberlerle gündeme gelen Keskin ilçe Kaymakamı Muammer Köken Kırıkkale Vali Yardımcılığına atandı.  30 Kasım 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Keskin Kaymakamı olarak atanan ve 29.12.2016 tarihinden itibaren Keskin Kaymakamı olarak görevini olarak sürdüren Köken, Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine atandı. 5 günlüğüne izne ayrılan Kaymakam Köken’in izin dönüşü Vali Yardımcılığı görevine başlayacağı öğrenildi. Keskin Kaymakamlığı’na ise vekaleten Vali Yardımcısı Osman Akbaş getirildi.

 

AKBAŞ’A 4’ÜNCÜ GÖREV

Kırıkkale Valiliğinde İçişleri Bakanlığına bağlı birimlerden Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinden sorumlu Vali Yardımcısı olarak görev yapan Osman Akbaş’ın İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Keskin Belediyesi Başkanlığında sürdürdüğü vekaleten görevlerine bir yenisi daha eklendi.  Akbaş, Kaymakam Muammer Köken’in Kırıkkale’ye Vali Yardımcısı olarak atanmasının ardından Keskin Kaymakamlığını da vekaleten sürdürecek. Kırıkkale’de 4 önemli görevi bir arada sürdüren Vali Yardımcısı Osman Akbaş’a yeni görevlerin verilip verilmeyeceği de merak konusu oldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x