KırıkkaleManşet

Şenlik iptal oldu, Filistin’e dua yağdı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan Şenlikleri İsrail’ in Filistin’e yönelik katliam hareketi nedeniyle iptal edildi.

Konser iptal edildi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı İsrail ‘in yapmış olduğu bu zulmü kınadığını söyleyerek Filistin ’de yaşayanlara Allah’ tan sabır diledi. Ramazan Şenliği’nde konser vermek için gelen ünlü sanatçı Tual sahneye çıkarak Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa selamlama konuşması yaptı. Tual yaptığı konuşmada, “Bugün burada şarkılar söyleyip eğlenecektik ama İsrail’in Filistin’e yaptığı zulümden dolayı iptal ettik, iyide ettik.

“Kırıkkale’ye yine geleceğim”

İsrail Filistin de yüz binlerce kadın ve çocuğun üzerine bomba yağdırıyor. Bizde en azından bu gece eğlenmeyerek böyle bir tepki vererek bu küçük hareketimiz yavaş yavaş insanların dikkatini çekmeye sebep olacak küçük bir damla olacaktır. Bu programdan sonra umarım tekrar yine Kırıkkale Belediyemizin organizesiyle tekrar sizlerle görüşeceğiz” dedi.

Mehteran tüm marşları Filistin için seslendirdi

Teravih namazının bitimiyle Filistin için kısa bir şiir okunarak Kırıkkale Belediyesi Mehter takımı bütün marşlarını Filistin için seslendirdi. Mehteran takımının gösterisinin ardından İl Müftüsü Bekir Gerek sahneye çıkarak Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa dini bilgiler vererek konuşma yaptı. Gerek Konuşmasının ardından Ramazan etkinliği için toplanan vatandaşlarla beraber dua etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
olcay çağan
olcay çağan
16 Temmuz 2014 10:56

Bizim türkmenlerimiz mi değersiz sadece, Neden önceden türkmenlerımız için iptal olmadı..

Başa dön tuşu