Yaşam

SICAK KALPLER PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mobilya sektöründe Türkiye’nin öncü kuruluşu ve Kırıkkale’nin yerli firması MODALife arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında” Sıcak Kalpler Projesi” Kırıkkale’de hayata geçirildi. Kırıkkale’de dezavantajlı 520 öğrencinin öğle yemekleri MODALife tarafından karşılanacak.

HABER: YAKUP ÖZCAN

 

UYGULAMAYA KONULDU

Kırıkkale Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinesinde geliştirilen “Sıcak Kalpler” sosyal sorumluluk projesi uygulamaya konuldu. Proje ile dezavantajlı öğrencilere destekte bulunulacak. Proje kapsamında ilk adım atıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile MODALife mobilya firması arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle ‘Sıcak Kalpler’ sosyal sorumluluk projesi ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca Kırıkkale’de taşımalı eğitim verilen okullarda öğrenim gören dezavantajlı 520 öğrencinin öğle yemekleri MODALife firması tarafından ücretsiz karşılanacak. Kırıkkale’de Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi itibariyle okul öncesi tüm öğrencilere yemek verebilmek için yemeklerin yapıldığı mutfaklarda imkanlar genişletilerek kapasite artırımına gidilmişti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu