Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Sıcak Yuvam gülümsetiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Evde engelli yakınlarına baktığı için evlerinden ayrılamayan kişilere ve engellilere destek sağlamak amacıyla ‘Sıcak Yuvam’ projesiyle Kırıkkale’de bir süre önce hizmete sunulan Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Gündüzlü Ek Bakım Ünitesi hem engellilerin, hemde yakınlarının yüzünü gülümsetiyor.

 

PROJE HAYATA GEÇTİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’in talimatıyla başlatılan, engellileri ve engelli yakınlarını farklı bir ortamda buluşturacak, soluk aldıracak “ Sıcak Yuvam “ projesi de başarı ile tamamlanan projeler arasına girdi. Proje kapsamında aileler engellilerini gün içerisinde bu merkeze bırakabiliyor. Bir süre önce hizmete sunulan Kırıkkale Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Gündüzlü Ek Bakım Ünitesini ziyaret eden Vali Sezer, burada bulunan engelliler ile bir araya geldi.

 

ENGELLİLERLE SOHBET

Evde engelli yakınlarına baktığı için evlerinden ayrılamayan kişilere ve engellilere destek sağlamayı amaçlayan projeden faydalanan vatandaşlar, böylesine hayırlı ve güzel bir hizmete öncülük ettiği için Vali Sezer’e teşekkür ettiler. Ziyareti esnasında engelliler ve yakınları ile bir süre sohbet eden Vali Sezer, engellilere yönelik yürütülen faaliyetler hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Vali Sezer’e ziyaretinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüsnü Bengin Efetürk’te eşlik etti.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x