Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Sınav Eğitim Kurumları kazandırmaya devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Sınav Lisesi dün olduğu gibi bugünde kazandırmaya devam ediyor. TEOG ve Üniversite Sınav Sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte yıllardır olduğu gibi bu yılda büyük başarılar elde eden Kırıkkale Sınav Lisesi emeklerinin karşılığı aldı.

YÜZLERCE ÖĞRENCİSİNİ LİSELERE YERLEŞTİRDİ
Sınav Kurumları ilk yılında Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve diğer liseler olmak üzere yüzlerce öğrencisini Liselere yerleştirmenin gururunu yaşıyor. Ayrıca Üniversite Sınav Sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte büyük bir başarıya imza atan Kırıkkale Sınav Lisesi öğretmenleri bir yıllarını boşa geçirmedi.

BİR YILLARINI BOŞA GEÇİRMEDİLER
Sınav Eğitim Kurumları yılların tecrübesi, deneyimli, tecrübeli eğitim kadrosu ile 1 yıllık emeğinin karşılığını hem Sınav Temel Lisesi’nin, hem de Sınav Etüt Eğitim Merkezi öğrencilerinin başarısıyla ispatladı. Hem Fen Liselerine, hem Anadolu Liselerine hem de Üniversitelere yüzlerce öğrenci yerleştirmenin gururunu yaşıyor.

BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİK
Kırıkkale Sınav Lisesi Müdürü Lütfi Ağırman, “Dün TEOG bugün ise Üniversite sınav sonuçları açıklandı. TEOG ve Üniversite Sınav Sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte yıllardır olduğu gibi bu yılda büyük başarılar elde ettik. Sınav Kurumlarında Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve diğer liseler olmak üzere yüzlerce öğrencimizi Liselere yerleştirdik”

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZ MUTLU
Son olarak Müdür Ağırman, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin mutluluklarını gördükçe, öğretmen arkadaşlarımızın sevinçlerine baktıkça bir yılımızı boşa geçirmediğimizi anladım.  Her zaman kendi evladımız gibi gördüğümüz öğrencilerimize, bize güvenen velilerimize, bize destek veren öğretmenlerimize gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLER SINAV EĞİTİM KURUMLARI
Kırıkkale Sınav Lisesi Müdürü Lütfi Ağırman ve öğretmenlerine teşekkür eden veliler ise; “Biz Sınav Eğitim Kurumlarına güveniyorduk. Güvenimizi de boşa çıkarmadılar. Başta Lütfi Ağırman ve öğretmenlerimiz bizim çocuklarımızı kendi çocukları gibi gördüler. Verdikleri eğitimlerle emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x