Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Anadolu Lisesinden İstanbul’a çıkartma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğitim ve öğretim alanında öğrencilerine yönelik sağladığı katkılarla fark yaratan Kırıkkale Anadolu Lisesi, kültürel etkinlikleri kapsamında öğrencilerini ve öğretmenlerini İstanbul’a götürdü. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Anadolu Liseliler, İstanbul’un tarihi yerlerini yakından görme fırsatı buldu.

 

Kırıkkale Anadolu Lisesi Gezi İnceleme Kulübü; Turizm Haftası çerçevesinde öğretmenleri Bülent Akgünlü, Telat Kaybal, Sebiha Aytekin, Rehberlik Öğretmeni Erdinç Güllü ve Müdür Yardımcısı İlhan Gökçebay rehberliğinde İstanbul’a gezi düzenledi. Eğitici ve eğlenceli şekilde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler İstanbul’un tarihi ve kültürünü yakından gördü.

 

HAL VE HAREKETLERİYLE KANITLADILAR

Yedi Tepe Üniversitesi’nin daveti üzerine İstanbul’a giden öğrenciler, Çamlıca ve Hazreti Yuşa Tepesi, Dolmabahçe,Topkapı Sarayı, Eyüp Sultan, Sultan Ahmet Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya, Kız Kulesi Yedi’ni) ziyaret edip Boğaz turuna katıldılar. Geziye katılan öğretmenler, eğitimde görerek öğrenmenin oldukça gerekli ve etkili olduğu öğrencilerin bu süreçte hal ve hareketleriyle kanıtladıklarını ifade ettiler.

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x