Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

‘Sizinle güvendeyiz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat beraberindeki idareciler ile birlikte gece mesaisi yapan kurumları gezdi, yeni yıllarını kutladı. Vali Ali Kolat, Kırıkkale’nin huzur ve güveni için çalışan personelle bir araya geldi.

420 BİN ÇAĞRI YAPILDI

Vali Ali Kolat, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ve diğer il müdürleri Saat 22.00’den itibaren 112 Acil  Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Yüksek İhtisas Hastanesi Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum Hastanesi’ni ziyaret etti.  İlk önce 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ziyaret  edildi.  İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ,  112 Acil  Sağlık Hizmetleri İstasyonları hakkında bilgi vererek; il genelinde 13 adet  bulunduğunu ve 200’e yakın sağlık personelinin burada görev yaptığını söyledi. 2013 yılında bu istasyonlara 420 bin çağrı yapıldığını ve 22504 vaka olduğunu belirtti. Vali Kolat ise; “112 Acil  Sağlık Hizmetleri İstasyonunun  gereksiz yere aranmaması gerekiyor.Bu konuda halkımızın duyarlı ve bilinçli olması  önemli.24 saat halkımıza hizmet veren bu kuruma ulaşılması halinde en kısa sürede olay yerine intikal edilmekte ve hastaya müdahale edilebilmektedir” dedi

953 YANGINA MÜDAHALE

Daha sonra Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ziyaret edildi. Belediye Başkan Yardımcısı  Halil Danacı 2013 yılında Kırıkkale’de 953 yangın olayına müdahale edildiğini ve 994 adet diğer konularda  itfaiye hizmeti verildiğini belirtti. Vali Ali Kolat, itfaiye araçlarını inceleyerek  ilgililerden bilgi aldı,personel ile fotograf çektirerek onların yeni yıllarını kutladı. Aileleriyle birlikte 2014 yılında sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmelerini diledi.

ÇEVİK KUVVETLE PASTA KESTİLER

İl idarecileri daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü  ziyaret ederek  burada   yeni yıl pastasını   polis memurlarıyla birlikte kestiler. Vali Kolat, emniyet teşkilatının başarılı çalışmalar yaptığını huzur ve güven içerisinde bir yılın daha tamamlandığını söyleyerek gelecek yılların ülkemiz ve ilimiz için hayırlı bir yıl olacağını belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu