Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyasetSon Dakika

“Sokaktan bulmadık!”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

46 yaşına giren Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı Erdal Baloğlu, “46 yıl sokaktan bulunmamıştır ve sokaklarda kaybedilmeyecektir” dedi.
“Sokaktan bulmadık!” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“VATANINA SAHİP ÇIKANLARIN YÜRÜYÜŞÜDÜR”
Baloğlu, 46’ncı kuruluş yıl dönümü mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün asırları aşarak gelen büyük milletimizin yakın dönem tarihinde özel bir misyon üstlenmiş olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 46’ncı kuruluş yıl dönümünü iftiharla kutluyoruz. Geçmişten günümüze elleri öpülesi ecdadımızı ve varlığımızı gerçek sahiplerini anıyoruz. Yaşamış olduğumuz 46 yıl sokakta bulunmamıştır, sokaklarda da kaybedilmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin vatan sevgisini sokaklarda ispat etmeye ihtiyacı yoktur. 46 yıllık şerefli bu yolculuğun özellikle yeni kuşaklar tarafından bilinmesi ve tanınmasının siyasal mücadelemize ayrı güç ve anlam katacağı düşüncesindeyiz. Çünkü bu yolculuk vatanımızın insanına, toprağına, havasına, suyuna, bugününe ve yarınına sahip çıkanların yürüyüşüdür”
“46 YIL ÖNCE BAŞLATILAN YÜRÜYÜŞÜN ADI”
“Bu yolculuk Türk’ün yüzyıla damgasını vuracağı günlere doğru 46 yıl önce başlattıkları yürüyüşün adıdır. İnanıyoruz ki Cenab-ı Allah milliyetçi harekete Türkiye’nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olacak, emeğimizi ve azmimizi karşılıksız bırakmayacaktır”
“BAYRAĞI ASLA YERE DÜŞÜRMEYECEĞİZ”
“İyi bilinmelidir ki, milliyetçi ülkücüler olarak şehit kanıyla sulanmış bu aziz vatanın bir karış toprağını dahi kimseye böldürmeyeceği. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bize emanet ettiği bu kutlu bayrağı asla ve asla yere düşürmeyeceğiz. Bu duygu ve düşünce ile nice 46’ncı yıllara, dualarımızla geleceğe doğru yürüyoruz. Hak Teala al bayrağımızın rüzgarını daim etsin”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu