Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Yılmaz istifa etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yılmaz istifa etti
Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri aday adaylık başvurusu için görevinden istifa etti. Yılmaz’ın Ak Parti’ye başvurması bekleniyor.
“SAYGIN BİR KONUMDA OLUNABİLMESİ İÇİN…”
Yılmaz istifa haberini kamuoyuyla şu sözlerle paylaştı; “Müntesibi olmakla iftihar ettiğim mesleğimin, en onurlu hali ve temsil makamı olan Baro Başkanlığına 2011 yılının ekim ayında ve 2013 ekim ayında iki dönem yüksek teveccühleriniz ve takdirleriniz ile seçildim. Bu görevi, çalışma arkadaşlarımla birlikte, avukatlık mesleğinin ve meslek örgütümüz olan Baromuzun onuru ve şiarına uygun, azimli bir çalışma ve gayretle sürdürdüm. Baro Başkanlığım süresince duruşuyla, özüyle, sözüyle, yapılan çalışmalarla mesleğimize ve Baromuza bir katma değer üretmek için çalışarak, hizmet bayrağının daha ileri ve daha yükseğe taşınmasını, gerek Baro çevremizde ve gerekse tüm kamuoyu nezdinde saygın bir konumda olmasını sîzlerin de büyük desteğiyle sağlamaya çalıştım.
“BAŞKA GÖREVLERDE HİZMET EDEBİLMEK…”
Görevim müddetince sahsıma gösterdiğiniz itimat ile teveccühlerinize layık olmaya çalıştım, bu süreç içinde gösterdiğiniz desteğinize acizane şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. Büyük bir onurla yürüttüğüm Baro Başkanlığı görevimden, avukatlık mesleğine , Kırıkkale Barosuna, ilimize ve ülkemize başka görevlerde de hizmet edebilmek saikiyle, ayrılıyorum. Tüm meslektaşlarımın ve kamuoyunun bilgilerine arz ederim”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu