Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıManşetSiyaset

‘Sorunlara çare olacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar, seçim çalışmalarına hız verdi. İlçe mahallelerini gezen ve halkla bir araya gelen Uyar, “Sorunlara çare olacağız” dedi.
YOĞUN TEMPO
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Uyar, mahallelerde adeta gövde gösterisi yapıyor. Esnaflarla ve mahalle sakinleri ile görüşen Uyar, “Bizler Belediye Başkanı olarak verdiğiniz bu büyük moral ve güçle inşallah seçimleri kazanarak 30 Mart’tan sonra el ele vererek sizlerin sorunlarına çare olacağız” ifadelerine yer verdi. Seçim ziyaretlerini de oldukça yoğun bir tempoyla sürdüren Uyar, Belediye Başkanlığı’na seçilmeleri durumunda halk ile işbirliği içerisinde olacaklarını ve Bahşılı’yı birlikte yöneteceklerini kaydederek, vatandaşların çok önemli bir rolü olduğunu söyledi.
‘ALT YAPI SIKINTISI VAR’
Mahallelerin yaşadığı sorunları daha önceden belirlediklerini ve problemlere hâkim olduklarını belirten Uyar, hazırladıkları projeler arasında mahalleler için de önemli çalışmalar bulunduğunu ve göreve gelmeleri durumunda, hazırladıkları bu projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Bire bir çalışmalar yaptıklarını belirten Uyar, “Halkımıza projelerimizi anlatıyoruz. Bahşılı’mızın en büyük sorunu şehir kimliğidir. Bunun yanı sıra ana caddelerimizin de dizayn edilmesi gerekiyor. İlçemizin en büyük sıkıntılarından biriside ‘su’ dur. Bahşılı’nın suyu içilemiyor. Alt yapı sıkıntıları var. Bu alt yapı bizim için önemlidir” dedi.

Başa dön tuşu