Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

‘Sorunların çözümü bizde’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, partilerinde seçim çalışmalarının hız kazandığını ve İl Teşkilatıyla koordineli bir şekilde çalışma yaptıklarını söyledi.

‘TOPLANTILAR SIKLAŞTIRILIYOR’

Saadet Partisi yerel seçim çalışmaları kapsamında, toplantı üstüne toplantı yapıyor. İl Teşkilatı, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları’nın yaptığı toplantılarla, yerel seçim süreci masaya yatırılıyor. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ın bürosunda da hareketlilik yaşanırken, son günlerde de partiye katılımların arttığını belirtildi. İl Başkanı Faruk Vurgun, Kırıkkale’de seçimi kazanabilecek bir potansiyele sahip olduklarını ve 30 Mart’ta istedikleri sonucu alacaklarına inandıklarını söyledi. Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde seçim çalışmalarının yürütüldüğünü bildirdi. Kadın Kolları İl Başkanı Nejla Yılmaz, kadın kollarının seçim çalışmalarına başladığını ve ilerleyen zamanlarda faaliyetlerin artacağını belirtti. Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Burak Uslu ise, kent genelinde önemli çalışmalar yapıldığını açıkladı.

‘EN BÜYÜK GÜÇ GENÇLİK’

Seçim çalışmalarına başlayan Saadet Partisi Gençlik Kolları toplantısı yapıldı. Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığının yönetim kurulu ve yeni katılımcılarla yaptığı büyük buluşmada yerel seçim çalışmaları masaya yatırıldı.Saadet partisinin seçimlere hazır olduğunu gösteren toplantıya ilgi büyük oldu. Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz’a AGD Başkanı Hasan Altın ile Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Burak Uslu çiçek takdim ettiler. Saadet Partisi Gençlik Kolları, yaklaşan yerel seçimler için canla başla çalışma sözleri ile toplantı sona erdi. Bu buluşmada Saadet Partisinin teşkilat gücünü göstermesi bakımından hayli ilgi çekti. İl Başkanı Faruk Vurgun, Saadet Partisinin arazideki en büyük gücü çalışkan, değerli ve yılmayan gençlik teşkilatının olduğunu dile getirmiştir. Merhum Hocamızın da dediği gibi; “Bir milletin en büyük gücü çalışkan azimli genç nüfusudur.” dedi.

‘MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ’

Vurgun, “Gençlik Kollarımız Saadet Partimizin hazinesidir. Saadet partililer olarak ta en büyük gücümüzün teşkilatımız olduğunu ve bu gücün en değerli parçalarından biri olan gençlik kollarımızın olduğunun bilincindeyiz. Şunu hemen söylemek gerekir ki en donanımlı, şuurlu, niçin çalışma yapması gerektiğinin farkında olan bir gençliğe sahibiz. Bu seçimde de siz Milli Görüş gençliğine büyük görev düşmektedir. Bizler de Kırıkkale halkımıza Milli Görüş Belediyeciği’ni tattırmak için kolları sıvamış durumdayız.”dedi.

‘ŞEHRİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ’

Kırıkkale’nin sorunlarını ve bunların çözümlerini de anlatan Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise yaptığı açıklamada, “Belediyecilikte asıl olan sorunları dile getirmek değildir. Olması gereken sorunları çözmektir. Halka hizmet Hakka hizmet etmektir. Bu anlayışla hizmet edeceğiz. Kırıkkale’mizin Sorunları tespit ettik. Çözümlerimizi en iyi şekilde hazırladık. Biz Kırıkkale’mize her alanda hizmete hazırız. Kırıkkaleli hemşerilerimizin bizi iktidara getirmeleri için oylarını ve desteklerini istiyoruz. Efsaneleşmiş Milli görüşçü belediyecilik anlayışı ile Kırıkkale’yi hak ettiği yere getireceğiz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu