Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

‘Hizmet kalitesi yükselecek’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde kullanılmak üzere kiralanan 15 aracın il ve ilçe müdürlüklerine dağıtımı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen tören ile yapıldı.

15 ARAÇ KİRALANDI

İl Müdürlüğü kampus alanı içerisinde gerçekleşen dağıtım törenine İl Müdürü Recep Kırbaş, İl Müdür Yardımcısı Ekrem Şener ve şube müdürleri katıldı. İl Müdürü Recep Kırbaş yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak çiftçilerimize ve görev sahamızdaki diğer kesimlere daha iyi hizmeti daha hızlı bir şekilde verebilmek için 2014 model panelvan tipinde 15 aracı kiraladıklarını söyleyerek bu  araçlarla hizmet kalitesini daha da yükselteceklerini söyledi. Araçların İl Müdürlüğümüze ve Kırıkkale’mize faydalı hizmetler vermesini temenni ediyorum.

‘GELİŞMELERİ ÇİFTÇİMİZİN AYAĞINA GÖTÜRECEĞİZ’

Müdürlüklerimiz bünyesinde gıda üreten, satan ve toplu tüketim yapan yerlere daha etkin ulaşımı sağlamak, hayvan sağlığı ve bitkisel üretimle ilgili çalışmalar müdürlüğümüz için önemli konular olup bu alanlarda daha iyi hizmet vermek için alt yapıyı güçlendirdiklerini ifade ettiler. İl Tarım Müdürlüğü olarak asıl gayemiz birimlerimizin tarımsal gelişmeleri bizzat çiftçilerimizin ayağına götürebilmesidir. İl Müdürlüğü olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çiftçilerimize en üstün nitelikte hizmet vermeye devam edeceğiz.

MERKEZ VE İLÇELERDE KULLANILACAK

İl Müdürlüğünün gıda denetimi, kaçak avlanma kontrolleri, arazi çalışmaları gibi hizmetlerde kullanacağı araçlar, açılan ihale ile belirlenen yüklenici firmadan genel bütçe ve döner sermaye bütçelerinden kiralandı. Kiralanan 15 araç merkez ve 8 ilçe müdürlüklerinde hizmet verecek”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu