GündemKırıkkaleManşetSiyaset

SP’nin adayları belli oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Saadet Partisi’nin adayları belli oldu.
 
ADAYLAR TANITILDI
Saadet Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada 26’ncı dönem milletvekilliği adaylarının Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Müin Yıldız olarak belirtildi. Yapılan açıklamada Saadet Partisinin adayları tanıtıldı.
 
FARUK VURGUN
1966 yılında Kırıkkale- Keskin’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kırıkkale’de tamamladı. 1982 yılında MKE Çırak Okulunu bitirdi. 1988 Yılında Ankara Üniversitesi Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Milli görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2011 ve 2015 yılında Saadet Partisi Milletvekili adayı oldu. Halen MKE Barut Fabrikasında çalışmakta Vurgun, evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
SELAMİ ÇAKIR
1966 yılında Kaman’da doğdu. İlk, orta ve liseyi  Kırıkkale’de  tamamladı.1983’te  MKE Çırak  Okulunu bitirdi.  1995’te Gazi Üni İletişim Fak.  Radyo – Tv  ve Sinema  Bölümünden  mezun  oldu.1996’da Niğde Üni.’de öğretmenlik Formasyonu aldı.2012’de Eskişehir Anadolu Üni. Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Milli görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2007 ve 2011 yılında Saadet Partisi Milletvekili adayı oldu. Halen MKE Silah Fabrikasında görevine devam etmektedir. Çakır evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
MÜİN YILDIZ
1963 yılında Kırıkkale- Keskin-Köprüköy’de doğdu. İlkokulu Köprüköy’de ve orta öğretimini Karakeçili’de tamamladı. 1979 yılında Çırak okulundan mezun olarak MKE Destek Tesislerinde işe başladı. Milli görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görev aldı. MKE emeklisi olan Yıldız evli ve 4 çocuk babasıdır.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu