Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Su Birliği yönetimi belirlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeşilvadi Su Birliği Meclis toplantısı Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda birlik yönetimi ve komisyonların seçimi yapıldı.
ÜYELER SEÇİLDİ
Kırıkkale Yeşilvadi Su Birliği ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kırıkkale Belediyesi Meclis salonunda yapılan toplantıda divan başkanlığına en deneyimli üye olan Rıza Atasever seçilirken katipliklere en genç üyeler Gülseri Elmalı, Ahmet Hilmi Savaş seçildi. Gizil oyla yapılan Yeşilvadi Su Birliği Başkanlığına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı seçildi. Divan katip üyeliklerine ise Gülseri elmalı, Halil Karataş, Satılmış Aksun seçildi. Toplantıda daha sonra birinci Başkanı vekilliği seçimi yapıldı. Birinci Başkanı vekilliğine Sıdkı Arifoğlu,ikinci başkanı Vekilliğine ise Cemile Üner seçildi.
KOMİSYONLAR BELİRLENDİ
Başkanı vekilliği seçimini ardından divanda yer değişikliği oldu. Daha sonraki gündem maddeleri birinci Başkan vekili Sıdkı Arifoğlu tarafından üyelere açıklandı. Sırasıyla Encümen üyeleri seçimi yapıldı.Encümen üyeliklerine Mehmet Emin Erkoç, Osman Hasgül, Mustafa Alan, Hasan Bilgiç seçildi. Plan Bütçe Komisyonuna ise Erdal parlak, Rıza Atasever, Muzaffer Berkdemir, Hacı Dinç ve Şahin Bodur seçildi
HASANDEDE GÜNDEMİ HAFTAYA KALDI
Gündemin son maddesi olan Hasandede Belediyesinin Yeşilvadi Su Birliğinden çıkartılması konusunda bilgi veren Yeşilvadi Su Birliği Müdürü Mehmet İşler “Hasandede Belediyesinin kapanması nedeniyle birlik üyeliğinden çıkartılması gerekiyor. Taşınmazları konusunda da yazışmalarımıza bir cevap gelmedi. Gündemin bu maddesini önümüzdeki hafta görüşülmesi hususunda görüş bildiriyoruz” ifadesini kullandı. Başkan Sıdkı Arifoğlu tarafından yapılan oylamada gündem maddesi bir sonraki haftaya alınması kararı alındı. Toplantı bu kara ile sona erdi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu