Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Katı Atık yönetimi tamam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Katı Atık Yönetimi Belediyeler Birliği’nin yeni dönem ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Birlik Başkanlığına Mehmet Saygılı seçildi.
BAŞKAN VEKİLLERİ BAKIR VE UYAR SEÇİLDİ
Belediye Meclis Üyeleri ikinci toplantısını geçici divan başkanı Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantının açılışını yapan Yıldırım, gündemin ilk maddesi olan başkanlık divanının seçilmesi önerisini meclis üyelerinin oyuna sundu. Meclis üyelerinin tamamının oyunu alan Mehmet Saygılı Birlik Başkanlığına seçildi. Daha sonraki oylamalarda ise, Mutlu Erol Bakır 1. Başkan Vekilliğine, İbrahim Uyar 2. Başkan vekilliğine seçildi.
BİRLİK ÜYELERİ SEÇİLDİ
Asil ve yedek üye seçiminde ise önerge verilen  2 Satılmış Aksun, Türker Babacan ve Cihat Vural asil ve yedek üye seçildi.  Toplantının ikinci maddesinde ise, 4 adet encümen üyesi seçimine gidildi. Verilen önerge meclis üyeleri tarafından kabul edildi ve Mehmet Emin Erkoç, Hüseyin Baş, Ramazan Ayan ve Nazım Güney encümen üyeliğine seçildi.
PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU BELİRLENDİ
2014 Yılı plan ve bütçe komisyonu üyelerinin sayısının belirlendiği gündemin üçüncü maddesinde, plan ve bütçe komisyonunun 5 kişiden oluşmasına karar verildi. Açık oylamayla yapılan seçimde, Ahmet Hilmi Savaş, İsa Güventürk, Tekin Tekin, Osman Soyipek ve Hafize Yıldız plan bütçe komisyonu üyesi seçildi. Toplantının ilerleyen bölümlerinde gelecek yıllara yaygın hizmet yüklenmekleri konusunda Başkan Mehmet Saygılı’ya tam yetki verildi.  2013 faaliyet raporunun görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
 
 
 
 

Başa dön tuşu