Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Su tahsilatına yeni düzenleme geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Daha önce su veznelerinin kapanış saatinde düzenlemeye giden Kırıkkale Belediyesi, bu kez de faturaların son ödeme tarihinde yeni bir düzenleme üzerinde çalışıyor.
VEZNE KAPANIŞ SAATİ
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Vatandaşlarımızın su faturalarını ödeme konusunda yaşanılan sıkıntıları önlemek amacıyla su veznesi kapanış saatleri konusunda yeni bir düzenleme yapıldı. 24 Nisan 2014 tarihinden geçerli olan uygulamaya göre hafta içi saat 16.30’da kapanan su tahsilat vezneleri 19.00 saatine kadar açık tutulacak. Böylece su faturasını ödemek isteyen vatandaşlarımız 08.00 ile 19.00 saatleri arasında istedikleri saatte su tahsilat veznelerinden ödeme yapabilecekler.
ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Su faturaları üzerinde de güncelleme çalışmaları devam etmektedir. Su faturalarının son ödeme tarihinin her ayın 30’una denk gelecek şekilde uzatılması ile ilgili çalışmalar Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın talimatı sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır ve yetkili birimlerin çalışması ile önümüzdeki günlerde sonuçlanacak ve son ödeme tarihi konusundaki düzenleme kamuoyuna duyurulacaktır”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu