Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt 19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yılı kutlamaları tüm Türkiye’de ve Kırıkkale’de olduğu gibi Sulakyurt ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yılı kutlamaları tüm Türkiye’de ve Kırıkkale’de olduğu gibi Sulakyurt ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Renkli görüntülerin oluştuğu kutlama törenine Sulakyurt Kaymakamı Kerem Tunçer, Belediye Başkanı İsmail Bildik, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Başkan Bildik; “19 Mayıs, yalnızca bağımsızlığa atılmış ilk adım değildir. Aynı zamanda, emperyalizme 20. yüzyılda atılacak ilk tokadın müjdecisidir. Ne mutlu ki bu şeref, Türk’e aittir. Türk Milleti’nin Bağımsızlığı İçin Top yekun Direnişin ve Türkiye Cumhuriyeti’ne Ulaşan Zorlu Sürecin İlk Adımı Olan, Tarih sahnesinden silinmek istenen milletimizin, bağımsız kalacağını ve bağımsızlığını ilelebet sürdüreceğini tüm dünyaya en güçlü şekilde bir kez daha gösterdiği Kurtuluş Savaşımızın fiilen başladığı, Büyük Türk Milleti’nin Birlik ve Bütünlüğünü Canlandırdığı Anlamlı Günün 104. Yıl dönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Olmak Üzere Bütün Kahramanlarımızı, Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi Şükranla ve Rahmetle Anıyorum.

sulakyurt-19-mayisi-coskuyla-kutladi2.jpg

sulakyurt-19-mayisi-coskuyla-kutladi3.jpg

sulakyurt-19-mayisi-coskuyla-kutladi4.jpg

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x