Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSulakyurt

Sulakyurt Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçelerine daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirdi.

HİBE VİDANJÖR
Hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Sulakyurt Belediyesi, araç filosuna eklediği vidanjör ile standartlarını yükseltmeye devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret eden Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçelerine hibe vidanjör aldı.

BİZİM İŞİMİZ İLERİ
Adana’ya vidanjör almaya giden Başkan Bildik, “Dostlarımızın duasına ihtiyacımız var. Bizim işimiz ileri şeytanın işi geri olsun. Kırıkkale’deki tüm Belediye Başkanlarına şimdiye kadar vermiş oldukları destekten ve dayanışmadan dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah vidanjörümüz geldiğinde artık vidanjör için kimseye ricamız olmayacak” diye konuştu.

KIRIKKALE’YE DAVET ETTİ
Adana ziyaretlerinde Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı da ziyaret eden Başkan Bildik, Vali Demirtaş’a Kırıkkaleli ve Sulakyurt’lu hemşerilerinin selamını iletti. Vali Demirtaş’a Sulakyurt hakkında bilgi veren Bildik, “Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızı ilimize ve ilçemize davet ettik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz” dediler. Başkan Bildik daha sonra vidanjörü alarak Adana’dan ayrıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x