GündemKırıkkaleManşetSiyasetYahşihan

Sungur’dan Gövde Gösterisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başkan Ahmet Sungur, 12 bin kişinin katılımıyla gövde gösterisi yaptı

Ak Parti’nin Kırıkkale’de 3-0 yapması adına milletvekillerine ‘Destek Yürüyüşü’ tertipleyen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, adeta gövde gösterisi yaptı. 12 bin kişinin katıldığı ‘Destek Yürüyüşünde’ 45 kişilik davul-zurna ekibi Kırıkkale’yi inletti. Büyük bir teveccühe layık görülürken Başkan Sungur, son yıllarda siyasi arenada yaşanan en büyük yürüyüş olarak kayıtlara geçti.

 

12 BİN KİŞİ AYNI ANDA YÜRÜDÜ

Yarın yapılacak 1 Kasım seçimi dolayısı ile Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, AK Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’e ‘Destek Yürüyüşü’ gerçekleştirdi. Başkan Sungur, yaklaşık 12 bin kişi ve 35 davulcu, 45 zurnacı ile Kırıkkale’ye çıkartma yaptı. Cumhuriyet Meydanı Sevgi Yolu üzerinde toplanan 12 bin kişi davul zurna eşliğinde Zafer Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden Hüseyin Kâhya Parkı’nda bulunan Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk’ün seçim bürosuna yürüdü. Yürüyüşe destek amaçlı Yahşihan ilçesinden de vatandaşlar katıldı. Cuma namazı çıkışı toplanan kalabalığa Sevgi Yolu Çay Bahçesi’nde et döner ikramında bulunuldu.

 

VATANDAŞLARI SELAMLADI

Sevgi Yolu üzerinde toplanan büyük kalabalık, sırasıyla Cumhuriyet Meydanı, Zafer Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinden AK Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk’ün seçim bürosuna davul zurna eşliğinde yürüdüler. Yürüyüşün gerçekleştirildiği esnada Zafer Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan binalardan konfetiler atıldı. Caddelerden yürüyerek seçim bürosunun önüne gelen 12 bin kişi, kurulan platform önünde sloganlar attı. “Ahmet Başkan nereye, biz oraya” şeklinde sloganların ardından platforma çıkan Başkan Sungur, AK Partilileri selamladı. Herkese tek tek teşekkür eden Sungur, bu teveccühe layık olacağını söyledi.

 

ALKIŞLAR İLE

Tek tek anonslarla platforma çıkan AK Parti yöneticileri, belediye başkanları yürüyüşe katılanlara hitap ettiler. Kurulan platformda ilk konuşmayı il başkanı yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, alkışlar eşliğinde ve sloganlar ile konuşmasını gerçekleştirdi. Başkan Sungur’un ardından sırasıyla Milletvekili adayları Mehmet Demir, Abdullah Öztürk ve Ramazan Can konuşma yaptı.

 

GURUR DUYUYORUZ

Alkışlarla ve sloganlar ile konuşmasını yapan Başkan Sungur, yürüyüşe katılan binlerce kişinin önünde konuşurken heyecandan dizlerinin titrediğini belirterek, tüm katılanlara gönülden teşekkür etti. Başkan Sungur, konuşması sırasında ‘Sungur nerede biz oradayız’ sloganları ve alkışlarla kesildi. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Sungur, “Bilindiği üzere biz 2011 yılından itibaren AK Parti çatısı altında mücadele ediyoruz. Böyle bir kadro ile mücadele etmenin her zaman şerefini ve gururunu duyuyoruz”

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

“Ülkemiz bir süreçten geçiyor. Belki birçoğunun kafasında soru işaretleri var. Biz Kırıkkale’de seçim bürosu açtık. Milletvekili arkadaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Tabi herkesin kafası karışıyor, bir ilçe belediye başkanı geldi şehrin merkezinde seçim bürosu açıyor bunun amacı ne? diyerek. Bizim amacımız belli. Bizim amacımız Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini düşüyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz”

 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Daha değişik şeyler yapabileceklerin söyleyen Başkan Sungur, eksikleri varsa af olmasını istedi. Başkan Sungur konuşmasının devamında, “Bizler üzerimize düşeni yaptık. 2 Kasım sabahında üzerimize düşen görevi yerine getirmenin gururunu duyacağız. 2 Kasım sabahında 3-0 ile meclise gideceğimizden eminiz. Birde şöyle bir durum var. Aybaşlarında sıkıntılar çekiyoruz. Çalışanların maaşlarını öderken ve piyasaya olan borçlarımızı öderken sıkıntılar çekiyoruz çünkü dar bir boğazdan geçiyoruz. Her Türk vatandaşının üzerine düşen görevi biz yaptık. Gerekli istişareleri yaptık ve böyle bir toplantıyı yapmamız gerektiğini bize söylediler. Türkiye’nin geleceği için mücadele ediyoruz. Hepinize canımızda kanımızda feda olsun” dedi.

 

OY ALMAYA HAKKIN YOK

Sungur’un ardından konuşma yapan Mehmet Demir ise, “Ahmet Sungur’un bu toplantıyı yaptığı için teşekkür ediyoruz.  Sandığa gideceğiz bu sandığa giderken Allah için şunu düşünün demir vekil olacak olmayacak bunun önemi yok. Bu seçim ülke seçimi, karşımızda bize karşı bir olanlar var CHP 65 Yıldır tek başına iktidar yüzü görememiş bir 65 yıl 165 yıl dahi geçse bu millete inanmayan bu milletin başörtüsüne el uzatan CHP yine iktidar olamaz. Gelelim MHP’ye milliyetçilik muhafazakârlık herkesin kanında damarında var başbuğ öldü geldi Bahçeli.  Bir Bardak çay, Ferdi kaseti eski model araba hayıtı bu ama ülke büyüyor kendi horon kendi savaş uçağını kendi yapıyor.  Sen daha eski model Ferdi Tayfur ile oyalamaya oy almaya hakkın yok.  Alamayacaksın da buradan millet devletti seven Türkiye birliğini sevenler mantıklı düşünmeliyiz”

 

DÜNYAYA MEYDAN OKUYAN AK PARTİ

Abdullah Öztürk ise konuşmasında, “4 -5 aydır buralardayım benim için üzülenler oldu. Ahmet Sungur’da bize destek için Yahşihan’ı buraya yığdı. Ak Parti gitsin PKK gelsin diyenler var böyle Müslümanlık olmaz. Bu aziz millet için birileri çıkmış Allah rızası için kucağını açmış misafirleri davet etmiş Macaristan kapıyı kapatmış mültecilerin her gün yüzlercesi boğuluyor.  9 ışığı bende gördüm bunun içi dolmadıktan sonra bir anlamı yok siyaset aziz millet için yapılır 80 vekili muhafaza etmek el öptürmek için yapılmaz.  İnsansız hava aracı tank helikopter dünyaya meydan okuyan Ak Parti”

 

HİZMETİN TARİHİNİ YAZACAĞIZ

Son olarak konuşma yapan Ramazan Can, “2011’de ben 3. Sıra adayıydım ama 20117de 3-0 yaptık inşallah bu desteklerle yine 3-0 yapacağız Ahmet Sungu bir genel başkan düğün salonun dolduramazken biz belediye başkanı ile miting yapıyoruz.   Son güne yaklaştık çocukların geleceği için Ak Parti 18 vekil artırdığımız an tek başımıza geliyor ve o uzun adamın milli duruşun devam etmesi demektir.  Biz tek başımıza gelirsek hizmetin tarihini yazacağız” dedi.

HABER:

Burak CAN

 

FOTOĞRAFLAR:

Yusuf ÇALAN

Kadir YAHŞİ

Burak CAN

Mehmet Akif KÖKSAL

 

Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Sungur’dan Gövde Gösterisi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu