Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

Sungur’dan Miting Gibi Davet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sungur’dan Miting Gibi Davet - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı, aynı zamanda mevcut Başkan Ahmet Sungur’un seçim bürosunda verdiği çiğ köfte davetine binlerce kişi katıldı. Miting ortamında gerçekleştirilen davete Ahmet Sungur sevgisi Yahşihan’ı yaktı geçti.

BİR ARAYA GETİRMİŞİZ
Havai fişekler ve meşalelerle Başkan Sungur için yürüyüş yapan yaklaşık 7 bin kişi günün birlik ve beraberlik günü olduğunu söyleyerek, Başkan Sungur’a destek olacaklarının sözünü verdiler. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Sungur, “Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bugün Cuma. Bugün 3 ayların başlangıcı. Bu kadar güzel tabloyu bir araya getirmişiz ki sizlerin de bu güzelliğiyle birlikte inşallah seçimin sonucu da belli. Hayırlı olsun”

30 MART’TA MİTİNG YAPACAĞIZ
“Çiğ köfte ikramında 5 bin kişi olursa yürümeyelim. Ama 5 bin 1 kişi olursa yürüyüş yapalım dedim. Bugün görüyorum ki burada 7 bin kişi var. Eğer bir aksilik olmazsa bizim miting tarihimiz 30 Mart Cuma akşamı olacak. Mitingimizi de 10 bin kişinin altında yapmayacağız. Yahşihan ilçesi olarak Kırıkkale ile o kadar çok iç içeyiz ki seçmenimiz orada, orada işi gücü olanlar da bizim burada. Burada ki seçimin rengi Kırıkkale’ye, Kırıkkale’deki seçimin rengi de Yahşihan’a yansıyor. Biz bu kadar iç içeyiz”

11 BELEDİYENİN HEPSİNİ ALACAĞIZ
AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’in liderliğinde Kırıkkale’de ki 11 Belediyenin 11’in de almaya talip olduklarını dile getiren Sungur, “Öyle iddialıyız ki, bu iddiamız seçim kazanmakta değil. Seçimi kazandıktan sonra kendi Belediye Başkan arkadaşlarımızla kendi içerimizde yarışacağız. Hizmet yarışında olacağız. Kim ilçesine, kim beldesine, kim iline daha fazla hizmet eder diye yarışacağız. Görüyoruz ki çalışan insanın yanında sizler her zaman oluyorsunuz”

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Belediyecilik anlayışlarının ve sloganlarının ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu ifade eden Sungur, “Gönül Belediyeciliğini zaten 10 yıldır yapıyoruz. Hamdolsun ki bunun sermaye karını bugün burada görüyoruz. Hepinizden Allah Razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Bugün burada ki coşkuyu görünce 31 Mart’ta yüzde 60’ın altına düşmeyeceğimizi anladım. Yahşihan’a hayırlı uğurlu olsun. Biz siyasette deli fişek gibi olarak görünüyoruz. Biz seçimi bir birimizle ilçe insanımıza neler yaparız noktasında yapalım”

HUZURSUZ BİR ŞEHİRDE SULTAN OLSAK NEYE YARAR
“2009 seçiminde de 2014 seçiminde de seçim bürosunda simit peynir yediğimiz arkadaşlarımızla geleneğimizi 2019 seçiminde de devam ettiriyoruz. Asla kavga ve dedikodu yapmayalım dedik. Halende onu söylüyoruz. Bir iftira varsa bir kötü söz söylenen varsa kimse üzerine alınmasın. Biz şehrimizin önce huzuruna talibiz. Huzursuz bir şehirde Sultan olsak neye yarar. Huzurlu bir şehir istiyoruz. Biz bunun için varız”

24 SAAT EMRİNİZDEYİZ
“Sizler bu kardeşinizin yanında durduğu sürece 24 saat emrinizdeyim. Ben telefonunu kapatan birisi değilim. 24 saat kim ararsa bana ulaşabilirler. Önce samimi olmak gerekiyor. Biz kimin evinde ne var kimin evinde kaç kişi yaşar bunları biliyoruz. Arkadaşlar Yahşihan’da bir satışma oldu onlara cevap verelim dediler. Ama ben de diyorum ki kimseye cevap vermeyelim. Kötü ile iyilerin bir farkı olsun. Kötü söz sahibinindir”

YAHŞİHAN’DA BU İŞ BİTMİŞTİR
‘Yahşihan’da bu iş bitmiştir’ diyen Sungur, “Sizden tek ricam farkı fazlalaştırmanın içerisinde olalım. Seçime 20 gün kaldı. Ben sizden fazladan 700 oy istiyorum. Çünkü karşımıza bir daha kimse çıkamasın. Yenildin devam ettin, yine yenildin devam ettin. Bizimkilerde yeniliyor, geri geliyor. Biz yenmekten usanmadık, onlarda yenilmekten usanmadı. Bugün beni yalnız bırakmadığınız için ben sizlere çok teşekkür ediyorum”

YAHŞİHAN KARARINI VERDİ
Yahşihan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, “Yahşihan kararını çoktan vermiş. Bugün mübarek bir gün. İnşallah bu mübarek günde Yahşihan’ın 31 Mart’ta vereceği kararla Belediye Başkanımız Ahmet Sungur 5 yıl daha görev yapacak. Ben şimdiden Belediye Başkanımız Ahmet Sungur’a hayırlı uğurlu olsun diyorum. 31 Mart sonunda AK Parti bayrağımızı belediyemizde dalgalandıracağız. Hepinizden Allah razı olsun. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın”

31 MART’TA BAYRAM YAPACAĞIZ
AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, 31 Mart’ta bir bayram yapacağımızı söyleyerek, “3 aylarda 2 bayram yapacağız. Sizlerin bu sevgisi bu coşkusu 31 Mart akşamında Yahşihan’da büyük bir bayram yapacağımızın müjdecisidir. İnanın Kırıkkale’nin her yeri böyle. Sulakyurt’ta böyle, Yahşihan’da böyle, Delice’de böyle, Hacılar’da böyle, Balışeyh’te böyle, Karakeçili’de böyle, Çelebi’de böyle, Keskin’de böyle, Bahşılı’da böyle, Çerikli’de böyle, Kırıkkale’de böyle”

HER TARAFTA AK PARTİ VAR
Her tarafta AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu söyleyen İl Başkanı Dağdelen, “İnanıyorum ki 31 Mart akşamı Kırıkkale il belediyesiyle, ilçe belediyesiyle, belde belediyeleriyle, il genel meclis üyeleriyle, belediye meclis üyeleriyle en yüksek oyu alan illerin başında gelecek. Bu desteği siz veriyorsunuz. Bu deştiği sizin gayretleriniz veriyor. Allah sizden razı olsun. Sizlerin bu gayreti bizleri heyecanlandırıyor. 31 Mart akşamında görüşmek üzere” dedi. Yapılan konuşmaların ardından çiğ köfte ikramı yapıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x