Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Susuz Bağlarbaşı İsyan Etti, Saygılı’yı Davet Etti

ağlarbaşı Mahallesi'nde yüksek noktalarda su kesintisi devam ediyor. Kesinti diğer semtlere de sıçramış durumda.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bağlarbaşı Mahallesi’nde yüksek noktalarda su kesintisi devam ediyor. Kesinti diğer semtlere de sıçramış durumda.

Su kesintilerinin bir türlü bitmediği Kırıkkale’de şu an Bağlarbaşı Mahallesi’nde ciddi içme suyu krizi yaşanıyor. Mahallenin Tüpraş Okulu çevresinin Ramazan Ayının girdiği günden bu tarafa suları akmıyor. Mahalle Muhtarı susuz semtleri ziyaret etmesi için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı davet etti.

Su konusunda görüşlerini aldığımız Mahalle Muhtarı Mustafa Keser yaptığı açıklamada mahalli sakinlerinin Ramazan’da ciddi su sorunu yaşadıklarını belediye itfaiyesinin takviyesinin ise yetersiz kaldığını söyledi.

SUSUZLUK ARTIYOR

Mustafa Keser Kalehaber’e yapmış olduğu açıklamada “Ramazan ayının başından itibaren mahallemizin Tüpraş Okulu çevresinde Sular kesildi. Okul çevresindeki sokaklarda vatandaş oldukça perişan. Düşünün bu çağda evimizin suyu akmıyor. insanlarımız perişan muhtarlık seçiminden dolayı ben de mahallenin cadde sokaklarını günlük ziyaret ediyorum. Fakat bugün Aziziye Cami çevresinde de su sıkıntısı baş gösterdiğini söylediler .”dedi.

BAŞKAN GÖR HALİMİZİ

Muhtar açıklamasının devamında “Kırıkkale Belediyesi’nden yetkililere ulaşamıyoruz .Telefonlarımıza bakmıyorlar. Herkes seçim telaşına düşmüş. Yetkililerden olmasa bile su biriminden öğrendiğimize kadar Kırıkkale Belediyesi su pompalarında arızadan dolayı yüksek yerlere su basamıyormuş. Bu bakımdan da mahallemizin yüksek noktalarına su ulaşmadığını ifade ettiler. Bu sorunun Mahalle adına bir an önce çözüme kavuşmasını bekliyoruz .Belediye başkanını mahallemize davet ediyoruz. Buyursun gelsin halimizi görsün.”dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x