Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Susuzluk Kaderimiz Değil! Bağlarbaşı Mahallesi’nde 10 gündür Su Yok

Kırıkkale'nin merkez ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşanan su sorunu devam ediyor. İddialara göre Mahalle sakinleri, 10 gündür suyun akmamasıyla büyük sıkıntı yaşıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin merkez ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşanan su sorunu devam ediyor. İddialara göre Mahalle sakinleri, 10 gündür suyun akmamasıyla büyük sıkıntı yaşıyor.

Türkiye’nin alt yapı sorunlarıyla mücadele eden kentlerinden biri olan Kırıkkale, özellikle su kesintileri konusunda sık sık gündeme geliyor.

Yaz aylarında tamamında üç gün süren su kesintileri, yıl boyunca su borularındaki patlamalar nedeniyle neredeyse her gün bir bölgede su kesintileriyle karşılaşılmasına neden oluyor.

İddialara göre Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşanan su kesintisi, mahalle sakinlerini büyük ölçüde etkilemiş durumda. 10 gündür suların akmamasıyla birlikte, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri devreye girerek, mahallede bulunan apartmanlara ve evlere su dağıtıyor. Bu çabaların bir örneği, itfaiye ekiplerinin Bağlarbaşı Mahallesi 793. Sokak’taki bir apartmana su dağıtırken cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mahalle sakinleri, sürekli su kesintisiyle karşı karşıya kalmalarının yaşam kalitelerini olumsuz etkilediğini ve günlük yaşamlarını olumsuz yönde etkilediğini ifade ediyor. Kırıkkale’de alt yapı sorunlarına yönelik daha etkili çözümler bulunması ve vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için yetkililerin daha aktif bir rol oynaması bekleniyor.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x