Gündem

Tahta kuş yuvaları ağaçlara yerleştirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi PDR bölümü öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırladıkları tahta kuş yuvalara Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP)Şube Müdürlüğü tarafından park ve bahçelerde bulunan ağaçlara yerleştirildi.

 

PARKLARDAKİ AĞAÇLARA BIRAKILDI

Kırıkkale Üniversitesi PDR bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kuşlar için tahtadan kuş yuvaları yaptılar. Özenle hazırlanan kuş yuvalara Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP)Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Kırıkkale DKMP’ye teslim edilen kuş yuvalara daha sonra öğrenciler tarafından tahta kuş yuvaları Yahşihan İlçemiz Yenişehir Mahallesindeki park ve bahçelere yerleştirildi.

 

12 OKULDA 662 ÖĞRENCİYE DOĞA EĞİTİMİ VERİLDİ

Diğer taraftan Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP)Şube Müdürlüğü tarafından Akşemsettin Ortaokulu, Şehit Erdem Mut Ortaokulu, Yunus Emre İlkokulu, TÜPRAŞ Ortaokulu, Ahmet Sümer İlkokulu, Yıldırım Bayezit Ortaokulu, Geraldine Saran İlkokulu, Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, Irmak Atatürk Ortaokulu, Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu olmak üzere 12 okulda 662 öğrenciye doğa eğitimi verildiği bildirildi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x