Spor

Taraftar Merakla Bekliyor

İş İnsanı Adanan Duman’ın Kırıkkalegücü’ne kulüp başkanı olması ile Kırkkalegücü’nde bekletirler ve hedefler bir anda yükseldi. Kırıkkalegücünde gözler teknik heyete çevrildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İş İnsanı Adanan Duman’ın Kırıkkalegücü’ne kulüp başkanı olması ile Kırkkalegücü’nde bekletirler ve hedefler bir anda yükseldi. Kırıkkalegücünde gözler teknik heyete çevrildi.

NİHAT BARAN GÖREV ALACAK MI ?
Mevcut teknik direktör Nihat Baran ile devam edilecek mi konusu Kırıkkale spor camiasının ve taraftarların gündemini meşgul etmeye devam ediyor.Kırıkkalespor taraftarı yaptıkları açıklamada ‘’Her sezon başı farklı hocalar ile göreve başlayan Kırıkkalegücünde işler kötüye gidince işin özü Kırıkkalegücü küme düşme potasına girince kurtarıcı olarak Nihat Baran ismi gündeme geliyor. Nihat Baran bu şehrin evladı kayıtsız şartsız takımın başına gelip görev alıyor en kötü imkanlar ile Kırıkkalegücünü her seferinde kümede tutuyor. Yeni bir yönetim,yeni bir sezon başlıyor sanırım Nihat Baran yine gündemde yok nasılsa işler kötü gidince Nihat Baranı çağırıyoruz mantalitesini bırakalım güçlü bir takıp kurup Nihat Baran ile şampiyonluk kovalayalım,şampiyon olalım. Taraftarların İmparatoru Baran’a artık gerekli vefayı gösterelim Kırıkkalegücü başkanımız Adnan Duman bey vefalı bir insandır.Nihat Baran’a vefasızlık yapmayalım Kırıkkalegücünde teknik heyette görev almayacaksa dahi bir abi pozisyonunda bu takımda görev alması gerekli olduğunu düşünüyoruz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x