EğitimGündemManşet

Tarih bölüm kep attı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 2013 – 2014 mezunlarını verdi. Yahya Kemal Salonunda düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı, aileler de ise çocuklarını mezun etmenin gururu vardı.

Tarih bölüm kep attı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKırılma noktası
Yahya Kemal salonunda düzenlenen törende ilk olarak öğrencilerin hazırlamış olduğu fotoğraf gösterisi yer aldı. 1’inci ve 2’nci öğretimlerin bir arada yapıldığı programda açılış konuşmalarını Danışman Ahmet Demir ve Asude Soysal yaptı. Duygusal bir konuşma yapan Demir ve Soysal öğrenciler hakkında bilgiler verdi. Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Özçelik, gururlu ve mutlu olduklarını dile getirerek “Eğitim hayatı insanın yaşam süreci içinde önemli kırılma noktalarından bir tanesidir”

Hayatınızda başarılar
“Dört yılın ne kadar kısa sürede geçtiğini geriye bakıp izliyorlar. Hayat böyle bir şeydir. Biz çocuklarımızla 4 yıl içinde birlikte çalışmanın tadını yaşıyoruz. Doğruyu, eğitimi, insan hasretlerini, güzelliklerini öğretme noktasında çalıştığımıza eminim. Bu arada işin terbiye formatı da önemlidir. Her anı beraber paylaşıp onlarla beraber olmanın ne kadar fedakarlık yapmayı hep istemişimdir. Sosyal sorumlulukları öğrencilerimizi hepsini layığı ile yerine getiriyorlar. Ben bundan sonraki hayatlarında bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.   Program da konuşmaların ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu resimli slayt gösterisi yer aldı. Bölüm 1,2 ve 3’üncülerine hediyeler takdim edildi. Öğrencilere diplomaları verildikten sonra müzik dinletisi sunuldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu