Gündem

Teknolojinin Avantajı Haydi Kart Dijital Kartvizit Hizmeti

2021 yılında teknolojinin de pandemiyle birlikte tavan yaptığı senede Haydi Kart sizler için mükemmel bir buluşa imza atmıştır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2021 yılında teknolojinin de pandemiyle birlikte tavan yaptığı senede Haydi Kart sizler için mükemmel bir buluşa imza atmıştır. Aynı zamanda Haydi Kart Vamos Dijital Ofis tarafından geliştirilmiştir. Sizlere NFC ve QR teknolojisini kullanarak veri paylaşma hızını yükseltmede yardımcı olur. Artık geleneksel kartvizit kullanımını da bir kenara bırakarak sizler için tek bir kart oluşturuyor. Dijital kartvizit sayesinde de doğayı da korursunuz. Çünkü yersiz kağıt israfının da önüne geçilmiş olacaktır. Ayrıca her Haydi Kart alan kullanıcılar için Tema Vakfı’ndan fidan bağışı gerçekleşir.

Dijital kartvizitler hızla gelişen teknolojiyle birlikte meydana çıkmıştır. Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar ile birlikte oldukça basit bir şekilde entegre olabilmektedir. Bu plastik kart ile birlikte yanınızda onlarca kartvizit taşımasına gerek kalmadan hayatınızı kolaylaştırın. Her an elinizin altında olan bu kart ile bilgilerinizi QP veya NFC teknolojisi kullanarak paylaşım sağlayabilirsiniz.

Haydi Kart Dijital Kartvizit Oluşturma İşlemleri

Dijital kartvizit oluşturma işlemleri Haydi Kart sayesinde oldukça basit bir şekilde gerçekleşiyor. Öncelikle firma içerisinde yer alan Haydi Kartlardan birini seçmeniz gerekiyor. Satın alma işlemlerinizi de hallettikten sonra kartınızla ilgili oluşturma işlemleri başlayacaktır. Ayrıca temassız kartvizit kullanımı sayesinde de birçok avantajı elde edeceğinizi unutmayın.

İlk olarak kart ekle seçeneği üzerinden kartınızla birlikte sizlere bir aktivasyon kodu gelecektir. Bunu yazarak kartınızı aktif hale getireceksiniz. Daha sonrasında ise profil içerisinde yer almasını istediğiniz bilgileri eklemeniz yeterli olacaktır. Hatta kartvizitlerinizde istediğiniz zaman bilgileri ekleyip çıkartabilirsiniz.

Haydi Kart Dijital Kartvizit Basım Süreci

Dijital kartvizit bastırmak istiyorsanız bu süreç uzun sürmemektedir. Haydi Kart kullanıcılarına oldukça kısa bir süre zarfında kartlarının ulaştırılması sağlanır. Özelleştirilmiş kartlar dışında dijital kartvizitler de 2 gün içerisinde elinizde olmaktadır.

En Uygun Fiyat Seçenekleriyle Sizler Haydi Kart Sahibi Olun!

Nfc kartvizit yani dijital kartvizit kullanımları artık doğa üzerinde de yoğunlukla kullanılması gerekenler arasında yer alıyor. Özellikle Haydi Kart bu teknolojiyi kullanarak doğaya karşı da dost olarak yaklaşmıştır. Üstelik herkesin bu harika fırsattan faydalanması adına da oldukça uygun fiyat seçenekleri sunuyor. Sizlere en uygun fiyat seçenekleriyle birlikte Haydi Kart alma avantajı sağlamaktadır.

Aynı zamanda Haydi Kart kullanımıyla sadece kişisel bilgilerinizi girmezsiniz. Buna ek olarak iş birliği içerisinde olduğunuz kişilerin bilgileriniz, banka bilgilerinizi de aktarmanız mümkündür. Hatta telefon rehberinizi dahi bu kartın içerisine yüklemek mümkündür. Son derece kolay kullanıma sahip olan bu hizmet sayesinde sizlerin de hayatını kolaylaştırmaktadır. Haydi Kart müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bu alanda çalışmalarını büyük bir özenle gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda sizlere hem zamandan kazandırır hem de pratiklik kazandırır. Sadece telefon kameranızı açarak QR kodunuzu okutmanız yeterli olacaktır. Böylece karşı tarafa da bilginiz paylaşılır.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x