Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Ticikon E-Ticaret Sistemleri

2012 yılından beri aktif bir şekilde dijital dünya üzerinde müşterilerine destek veren bir firmadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2012 yılından beri aktif bir şekilde dijital dünya üzerinde müşterilerine destek veren bir firmadır. Aynı zaman Ak Dizayn Medya tarafından kurulmuş olan Ticikon e ticaret sistemleri, yılların vermiş olduğu tecrübeler sayesinde de sizlere en iyi şekilde hizmet vermektedir. Aynı zamanda sizlere ekonomik ve %100 yerli çözüm odaklı çalışmalar sergiler.

Daima işlemlerine müşteri odaklı bir şekilde devam eden firma sizlere bu alanda uygun hizmetler verir. Kısacası müşteri odaklı ilerlemeleri kapsamında uygun ve özel çözümler ile birlikte projelerinizi tamamlar. Aynı zamanda işlem bittikten sonra firmayla işiniz de bitmez. Her ne olursa olsun Ticikon aldığınız hizmet sonrası da sizlere 7/24 destek sunar.

Yeni dünya içerisinde artık firmalar fiziksel alandan sanal alana geçiş yapmaya başladılar. Ticikon bununla birlikte sizlere kapsamlı bir şekilde e ticaret sistemi kurarak bu alanda en iyi hizmeti verir. Aynı zamanda e-ticaret sayfanızı da ihtiyaçlarınıza göre şekillendirmektedir. Bu sayede işlemler çok daha etkin bir şekilde birbirini tamamlar. %100 yerli yazılımlarıyla birlikte kapsamlı bir hizmet alanı sunar.

Jet Hızında E-Ticaret Sitesi Ticikon’da

Ticikon Konya e ticaret sistemleri hizmeti kapsamında sizlere jet hızında yardımcı olur. 100’den fazla kurumsal firma ve yerleşik markalarla birlikte e-ticaret alanında çalışmalar sürdürmüştür. Aynı zamanda çalışmış olduğu firmalar kapsamında da büyük bir memnuniyet görmeniz mümkün olacaktır. Ticikon sizler için e-ticaret yazılımları uygularken her biri mobil uyumlu olarak tasarlanır. Bootstrap kodlama ile birlikte web siteniz mobil uygulama gibi gözükür.

Siteniz içerisinde oldukça gelişmiş bir şekilde tasarlanmış olan optimizasyon seçenekleri vardır. Temiz kodlama ve SEO URL yapısı sayesinde arama motorlarında da en üst sırada olarak daha çok kişiye ulaşmanıza yardımcı olur. Yeni nesil bulut sunuculardan olan SSD bulut sunucu sayesinde yüksek performans deneyimi yaşarsınız. Sorunlarınıza karşı da sizler için 7/24 hizmet veren teknik servis danışmanları vardır. Bu sayede sıkıntınız her ne ise anında çözüme kavuştururlar.

Ticikon En Uygun Paketlerle E-Ticaret Siteleri

Ticikon sizlerin çok daha iyi bir hizmet alması adına farklı alternatiflerde paketler sunuyor. E-ticaret alanında kapsamlı bir şekilde veya sizlere yetecek kadar bir program yeterli olabilir. Bunun için 3 farklı standarda sahip olan paket seçenekleriyle birlikte hizmet alabilirsiniz. E-girişimci, e-dükkan ve e-mağaza adı altında 3 adet kapsamlı paket vardır. Her biri de sunduğu avantajlar bakımından son derece uygundur.

Aynı zamanda eğer bu iş içerisinde yeni bulunuyorsanız sizler için e-girişimci paketi oldukça yeterli olacaktır. Ancak işleri kademeli kademeli büyütme arayışındaysanız da e-dükkan paketiyle istediğiniz bütün hizmeti alabilirsiniz. Son olarak artık markanız ciddi anlamda büyüdü ve bu alanda çok daha kapsamlı bir çalışmaya mı ihtiyacınız var? O zaman e-mağaza seçeneği sizler için uygun olacaktır.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x