GündemKırıkkaleManşetYaşam

Terminalde silahlı kavga

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, hareket halindeki otomobilden açılan ateş sonucu, bir kişi bacağından yaralandı.
 
Hayati tehlikesi yok
Edinilen bilgiye göre, N.Z adlı kişi, aralarında daha önce husumet bulunan Çağatay Altınışık’ı (24), Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde görünce otomobilinin içinden ona tabancayla ateş etti. Sağ bacağından yaralanan Altınışık, 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Altınışık’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Terminalde silahlı kavga - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Terminalde silahlı kavga - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hüsamettin ÖZDER
Hüsamettin ÖZDER
28 Haziran 2014 21:59

20 gün Keskin de kaldım bir türlü çarşı camii inin hocalarına cami içi ses düzenini ayarlatamadık.her vakit namazında ses düzenini sonuna kadar açıyorlar sanki cemaatin hepsi sağırmış zannediyorlar.Kndilerine de söyledim arkadaşlar sesinize ve tevcidinize güveniyorsanız ses düzenini kapatın öyle okuyun diye ama neçare sanki hiç söylenmemiş gibiler.Ve cematin çoğuda ses düzeninden şikayetçi lütfen ilgilenen birisi çıksında hocaların sesini ayarlamalarını sağlasın.Evelden ses düzenimi vardı günde beşvakit hocalar minareye çıkardı şimdi minareye çıkmak ta yok bulunduğun yerden oku .

Başa dön tuşu