Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Tonbaz: “Kırıkkale için mücadelemizi sürdürüyoruz”

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Tonbaz, “Halkımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz. Maç 90 dakika, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Tonbaz, “Halkımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz. Maç 90 dakika, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

ESNAFLARIN SORUNLARI ÇOK BÜYÜK

Hafta sonu yapılacak olan yerel seçimler kapsamında Bağımsız Türkiye Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, Keskin ve Sulakyurt’ta diğer siyasi partilerin seçim bürolarını ziyaret etti. Burada adaylara başarı temenni eden Tonbaz, demokrasi örneği sergiledi. Kırıkkale şehir merkezinde ise esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Tonbaz, Ramazan Ayı’nın gelmesine rağmen esnafların işlerinin düşük olduğunu ifade etti.

ÇİFTÇİLERİMİZ TARLASINI EKEMİYOR

Sulakyurt köylerinde de ziyaretlerde bulunan Tonbaz, çiftçilerin mazot gübre maliyetlerindeki anormal fiyatlar yüzünden topraklarını ekemez hale geldiklerini dile getirdi. Tonbaz, “Ürettiklerinin satış fiyatı maliyetleri dahi karşılamıyor. Mahsullerin çıkış zamanında Toprak Mahsulleri Ofislerinde yaşadıklarının ve çiftçiyi özel sektöre mahkum etmelerine çiftiçlerimiz ateş püskürüyor. Çiftçilerimiz, iktidarın çiftçiyi tarımı bitirdiğini ifade ediyor” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x