Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Toplumsal Duyarlılık Köprüsü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü ile İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi ile 1-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Toplumsal Duyarlılık Projesi gerçekleştirildi.
ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Proje kapsamında Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 3 gün boyunca üniversite öğrencileriyle beraber ebru sanatı, uzay etkinliği, maske etkinliği, drama etkinliği, kil sanatı, bubble painting, origami, diş etkinliği, sportif etkinlikler, bilimsel etkinlikler, model uçak etkinliği, Hacivat Karagöz etkinliği, oyun hamuru etkinliği, meslek tanıtımı vb. etkinlikler gerçekleştirildi. Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri bu etkinliklerle hem eğlenceli vakit geçirdiler, hem de sosyal açıdan destek gördüler.
EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER
İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi öğrencileri etkinlikler kapsamında Çerikli halkına yönelik kına gecesi etkinliği düzenleyerek halkla iç içe, Çerikli Atatürk ilkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle beraber eğlenceli vakit geçirdiler. Ayrıca Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Erol Tuğ Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin çalışmalarını yerinde görüp onlara moral verdi. Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Erol Tuğ, Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mustafa Semiz’e projeye dâhil olduğu için teşekkür etti.
DEVAMI GELECEK
Okul Müdürü Mustafa Semiz, “Bu projenin amacı demiryolu hattının geçtiği yerleşim yerlerindeki eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere 3 gün boyunca deneyler, resim, tiyatro, spor ve diğer her türlü etkinlik yapıp öğrencilerin kendilerinin elinde olmadığı sebeplerle ulaşamadıkları hayat, meslek seçimi ve dostlukla alakalı yeni deneyimler edinilmesidir. Etkinlikler Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulunda bir ilk ve devamı de gelecektir” dedi.
YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI SERGİLEDİLER
Etkinliklerin son gününde Çerikli Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri üniversite öğrencileri ile beraber yaptıkları çalışmaları okulda sergilediler. Bu sergiye Delice İlçe Kaymakamı Mehmet Parlak, Delice İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin ve Çerikli halkı katıldı. Okul Müdürü Semiz, desteklerinden dolayı Kaymakamı Parlak’a, Milli Eğitim Müdürü İman’a, Belediye Başkanı Şahin’e ve okul aile birliği başkanı Ali Abidin Koçoğlu’na teşekkür etti.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu