Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Topunun defteri dürülecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meclis Soruşturma Komisyonu, eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar’ın Yüce Divan’a sevk edilmemesine karar verdi. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Millet bunu unutmaz, eninde sonunda topunuzun defterini dürecektir” dedi.

Topunun defteri dürülecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri “ŞİMDİLİK KAÇTINIZ AMA…”
Meclis Soruşturma Komisyonu’nun 4 eski bakan hakkında aldığı, “Yüce divana göndermeme kararı”nın ardından sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşımlar yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ilk paylaşımında, “Yürütmeciler, vurguncular, soyguncular şimdilik hesap vermekten kaçtınız ama bu millet bunu unutmaz, eninde sonunda topunuzun defterini dürecektir” sözlerine yer verdi.

SALTANAT KIRIKKALE’DE YIKILACAK
Göçer ikinci paylaşımında ise, “Ülkemizde haram saltanatının temelleri atılıyor. Ümit ediyor ve inanıyoruz ki Türk milletinin yiğit mensupları; Bu saltanatın yıkılacağı yer de Kırıkkale olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu