Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Trendyol Reklamları 

Piyasaya yeni çıkan ya da var olmasına rağmen henüz fazla bilinmeyen ürünlerin satılması için reklamlarının yapılması gereklidir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Piyasaya yeni çıkan ya da var olmasına rağmen henüz fazla bilinmeyen ürünlerin satılması için reklamlarının yapılması gereklidir. Bir ürünün ya da markanın reklamı yapılmazsa zaman piyasada tanınması ve satılması mümkün olmuyor. Bu nedenle reklam ve tanıtım hizmetlerine her zaman büyük önem veriliyor. Son zamanlarda televizyon ekranlarının yanı sıra İnternet ortamında da yapılan reklamlarda daha büyük başarı sağlanıyor.

Ayrıca ınstagramda yapılan reklamlar çok daha büyük bir kitleye ulaşılmasını sağlıyor. Bununla birlikte internet üzerinde yapılan bu reklamlar büyük bir sükse oluşmasına etmen oluyor. Reklam ve tanıtımların a hızlı bir şekilde yapmak isteyen pek çok şahıs ve firma sosyal medya fenomenlerinin Trendyol influencer başvuru yapmış olduğu çalışmalardan yararlanıyor.

Trendyol İnfluencer 

İnternet ortamı üzerinden reklam yapmak isteyen kişiler son dönemlerde sosyal medya fenomenlerini  tercih ediyor. Reklam yapmak için takipçilerine hitab eden Instagram fenomenleri takipçilerine ürün önerisinde bulunuyor. Böylece takipçiler bu önerilere uyarak ürün satın alıyor. Reklam ve tanıtım hizmetlerinin bir ürünün satışı için son derece önemli olması insanların influencer reklamlarını tercih etmesini sağlıyor.

İnternet üzerinden yapılan bu reklam şekli televizyon reklamlarından çok daha fazla ses getiriyor. Aynı zamanda ınstagramda yapılan reklamların direkt olarak potansiyel müşterilere hitap ettiği görülüyor. Online ortamda hizmet sunan Trendyol influencer ajansı ile Trendyol’dan ürün paylaşarak reklam yapabilir ve para kazanabilirsiniz. Bu konuda daha ayrıntılı bilgi almak için Wixir sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İnfluencer Başvuru 

Yapmış olduğunuz işin aktif ve ses getirici olması için Trendyol affilliate başvuru seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Reklam ve tanıtım hizmet işlerinde doğru tercihleri yapmak için arama motorları üzerinden ayrıntılı araştırma yapabilirsiniz. Böylece hedef kitlenin etkileneceği reklam seçenekleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Reklam tercihi yaparak firma ve işletmelerinizin daha iyi işler yapmasını sağlayabilirsiniz.

Ne Kadar Para Kazanırım 

Trendyol influencer işbirliği sisteminden kazanacağınız ücret sizin linkiniz üzerinden yapılan msatışlar ile alakalıdır. Dolayısıyla yapmış olduğunuz satış kadar para kazanırsınız. Trendyol teknoloji kategorisinde yapmış olduğunuz ürün tanıtımından %2 oranında komisyon alırsınız. Diğer tüm kategorilerde ise yüzde on beş kazanç elde edersiniz. Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu olan Trendyol her Instagram fenomeni promosyon göndermiyor. Ancak bir önceki ay yapmış olduğunuz ciroya göre yalnızca trandyol man ve trendyol milla ürünlerinde geçerli olan hediye çekleri veriyor.

Size verilen bu çekleri ay sonunda hesabınızdaki hediye çeklerim bölümünden görüntülemenizi mümkün. Trendyol her gün sonunda başvuru sırasında iletmiş olduğunuz e posta adresinize kazanç raporunuzu gönderir. Trendyol satış platformunda yer alan tüm ürünleri koleksiyonunuza ekleyerek satışını yapabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgi almak ve aklınıza takılan sorulara cevap bulabilmek için Wixir sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x