Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

TÜGVA’dan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Aydın’a ziyaret

Kırıkkale il temsilcisi Mesut Albayrak ve beraberindeki heyet, TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı'nın faaliyetlerini yerel düzeyde temsil ediyor. Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, misafirlerine teşekkür ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale il temsilcisi Mesut Albayrak ve beraberindeki heyet, TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı’nın faaliyetlerini yerel düzeyde temsil ediyor. Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, misafirlerine teşekkür ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı, gençlerin eğitim, kültür ve sosyal alanda gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan bir vakıf olarak biliniyor. Kırıkkale il temsilcisi Mesut Albayrak ve beraberindeki heyet, bu vakfın faaliyetlerini yerel düzeyde temsil ediyor.Görüşme, nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşmiş olup, kurumlar arasındaki ilişkilerin güçlenmesi, bilgi alışverişi ve işbirliği imkanlarının değerlendirilmesi açısından önem arz ediyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x