GündemKırıkkaleManşet

Turab Altın Safran’ı da kaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü Öğretim Görevlisi Hasan Basri Özdemir’in çektiği Turab isimli belgesel bir ödül daha aldı.

 

BİR ÖDÜL DAHA

Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğretim Görevlisi Hasan Basri Özdemir ile Karabük Üniversitesi Safranbolu Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğretim Görevlisi Musa Ak’ın, abdallık kültürünün son temsilcilerinin yaşamını konu alan Turab isimli belgeseli ödüle doymuyor. Daha önce İnönü Uluslararası Film Festivali’nde en iyi belgesel film ödülü ve Özgür Film Festivali’nde belgesel kategorisinde üçüncülük ödülü alan Turab, Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Profesyonel Kategori’de üçüncülük ödülüne layık görüldü.

 

BIFED’DEN ÖDÜL BEKLENİYOR

22 Ekim-25 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Film Festivali (BIFED)’nde finalist olarak açıklanan Turab, Kırıkkale Üniversitesi ve Kırıkkale’nin ismini ulusal ve uluslararası platformlarda duyurmaya devam ediyor.

 

GURUR VERİCİ

Altın Safran’ın çok önemli bir ödül olduğuna dikkat çeken Öğretim Görevlisi Hasan Basri Özdemir, “Daha önce birçok festivalde finalist olduk ve kürsüye çıktık. Ancak Altın Safran’a layık görülmek bizleri çok gururlandırdı. Daha önce de söylediğimiz gibi biz bu belgeselden herhangi bir maddi beklenti içerisinde olmadık. Layık görülen ödüller gurur verici” dedi.

 

 

 

 

 

Turab— 16. Uluslarası altın safran film festivali uluslararası profosyonel kategori üçüncülük ödülü

 

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu