GündemKırıkkaleManşet

Halk ilgiye muhtaç bırakıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SİZİ VE VAATLERİNİ UNUTANLARA 1 KASIM’DA DERS VERİN

 

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Avukat Abdullah Pekgöz, yediden yetmişe her yaştan vatandaşla kurduğu bağ ile takdir topluyor.

 

ÖRNEK YAKLAŞIM

Düğün, cenaze, pazar, cadde, sokak, ilçe, belde, köy demeden partisinin seçim çalışması planı dışında da bireysel olarak çalışmalar yapan MHP adayı Avukat Pekgöz, vatandaşa kendisini tanıtmaktan daha çok dertlerini dnleyip, çare bulmaya çalışıyor. Kırıkkaleliler, Pekgöz’ün yakın ilgisine teşekkür ederken, siyasilerin ve yöneticilerin Pekgöz’ü örnek alması gerektiğini dile getiriyorlar.

 

VAAT VERMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMADILAR

Kısa seçim propagandası döneminde özellikle Kırıkkale merkezi nde çalışma yaptığı bölgelerde ikinci turuna çıkan Pekgöz, rakip siyasi partiler ve adaylarını da kıskandırıyor. ‘‘Kırıkkalelilerin siyasilerin şefkati ve ilgisinden mahrum bırakıldığına dikkat çeken Pekgöz, ‘’13 yıldır iktidarda olan AKP’nin adayları ve vekilleri sadece seçim dönemlerinde vatandaşı hatırlamış ve ayağına gelmiştir. İnsanlar siyasilerden ve yöneticilerden ilgi bekliyor. AKP bu ilgiyi 13 yıldır seçim zamanlarında göstermiş ve vatandaşa yatırım vaatleri vermekten başka bir şey yapmamıştır’’ dedi.

 

İNSANLARI MAHKUM ETTİLER

‘‘Sanayicinin yağlı, işçinin nasırlı ellerini sıkmaktan çekinenler vatadaşa hizmet edemez’’ diyen Pekgöz, el sıkmaktan daha çok vatandaşı kucaklayarak ve şakalaşarak mutlu ediyor. Pekgöz, ‘‘Seçim zamanında vatandaşın  ayağına gidip oy isteyenler seçildikten sonra korumaları ve araçları ile sadece parti binalarına gelip, insanları kendi parti binalarına girmeye mahkum bırakmışlardır. Neden seçim zamanında kullandıkları dili, yakınlığı ve sıcaklığı seçimden sonra da vatandaşla iletişim kurarken kullanmıyorlar?’’ şeklinde konuştu.

 

SİZİ UNUTANLARI SİZ DE UNUTUN

Pekgöz Kırıkkalelilere seslenerek, ‘‘Sizleri seçim zamanında hatırlayıp, seçimden sonra şehri terk edip, hafta sonları kendi parti binalarında sizlerin sorunlarını çömeye çalıştıkları izlenimi vermeye çalışanlara 1 Kasım’da ders verin. Verin ki, sizlerin oyunu küçümsemesinler ve sizleri ilgiden mahrum bırakmasınlar. Vaatlerini yerine getirmeyi bir kenara bırak, seçimden sonra hatırlamayanları bu seçimde sizde unutun’’ dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu